USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У райлікарні Волині відкрили діагностичне відділення

4 Березня 2016 08:17
Участь у міжнародному проекті «Польща-Білорусь-Україна» дала можливість Любомльській центральній районній лікарні стати на одну щаблину вище. Придбавши сучасну високоспеціалізовану апаратуру, тут виконують маніпуляції, які доступні лише в обласних лікарнях, – зазначив генеральний директор територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель Волинській дирекції НТУ.

Так, у Любомльській центральній районній лікарні успішно впроваджують новітні методи роботи, шукають шляхи модернізації та оснащення сучасною медичною апаратурою. Усі відділення лікарні отримали статус «Чиста лікарня». Завдяки участі у міжнародному швейцарському проекті, цей медичний заклад названий «Лікарнею, доброзичливою до дитини». А нещодавно тут відкрили бактеріологічне відділення клініко-діагностичної лабораторії, оснащене сучасним обладнанням.

Раніше таке діагностичне обстеження проводилося в районній санітарно-епідеміологічній станції, що за три кілометри від лікарні. Це створювало незручності для пацієнтів. Тепер бактеріологічне відділення клініко-діагностичної лабораторії розміщене поряд з лікувальними корпусами. У бактеріологічному відділенні клініко-діагностичної лабораторії найсучасніша апаратура. Тут мають дозвіл на роботу зі збудниками 3-4 груп патогенності.

Лікарня прагне отримати статус клінічної, а для цього необхідно ще багато працювати, застосовувати сучасні методики і методи, – наголосив керівник територіального медичного об’єднання Володимир Дибель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жителька Любомля. Показати IP 4 Березня 2016 12:00
Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus