USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька райлікарня закупила медобладнання за скороченою процедурою

13 Травня 2015 17:29
Луцька центральна районна лікарня придбала радіологічне, електромедичне та електротерапевтичне устаткування на суму 2 500 000 гривень.

Про це йдеться у Віснику держзакупівель від 7 травня.

Щоб закупити дороге обладнання, застосували скорочену процедуру закупівлі - у зв’язку з нагальною потребою у забезпеченні лікувального закладу виробами медичного призначення у відповідності до п.2.ч.3 ст.21 Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Так, придбана апаратура базується на використанні рентгенівського випромінювання для медичних, хірургічних, стоматологічних і ветеринарних потреб (зокрема апаратура для радіографії та радіотерапії). Закуплений цифровий рентгенодіагностичний комплекс розрахований на два робочих місця. Таке обладнання є сучасною рентгенівською діагностичною системою, що забезпечує отримання цифрових рентгенографічних зображень в положеннях «Стоячи», «Сидячи» та «Лежачи» з подальшим отриманням твердих копій знімків.

До участі в торгах подали дві конкурсні пропозиції, відтак, виграло ТзОВ «Медсервісгруп», запропонувавши таку вартість, як і очікувалось, а саме, 2 500 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus