USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Рівному 15-річні брати-близнюки напали з ножем на жінку. Відео

31 Серпня 2021 16:54
У Рівному сьогодні, 31 серпня, на вулиці Чорновола двоє 15-річних братів-близнюків напали на жінку, яка йшла вулицею.

Один із них тричі вдарив її ножем у спину, повідомляє ТСН.

В мережі з’явилося відео нападу на рівнянку.

На кадрах видно, як жінка йде вулицею і говорить телефоном. Повз неї проходять двоє братів. Один із них, дочекавшись, поки вона зробить кілька кроків, напав на неї ззаду і завдав кілька ударів ножем у спину.

Нападники після скоєного втекли додому. Їх затримали працівники поліції.
Правоохоронці повідомили, що один із нападників нестиме кримінальну відповідальність. Окрім того, хлопців оглянуть спеціалісти, пише ITV media group.

«Одного з них, який безпосередньо наніс тілесні ушкодження було затримано за статтею 208 та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Передбачена кримінальна відповідальність від 3 до 7 років позбавлення волі. Мотив, як одна з версій, це перегляд заборонених мультфільмів, комп’ютерних ігор, де присутня певна жорстокість», – повідомив начальник Рівненського районного управління поліції ГУНП Рівненщини Роман Штеба.

За його словами, інший хлопець, який був разом із братом, поки що у справі проходить як свідок. Як повідомив Роман Штеба, нападники проходитимуть психіатричну експертизу.

Як повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, о 8:49 медики прибули на місце події. Там вже працювали поліцейські. 42-річна постраждала була в свідомості.

«Під час огляду медики виявили три колото-різані рани на спині (не проникні). Бригада швидкої обробила рани та наклала асептичні пов’язки. Опісля, у задовільному стані, транспортували пацієнтку до Рівненської обласної клінічної лікарні», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2021 17:22
Другий як свідок? Їх двох треба на довічно посадити!
Дзвоніть на 102 Показати IP 31 Серпня 2021 17:28
Я гадаю, що по цих близнюках-бандюганах, хоча вони ще є неповнолітні, давно плаче виправна колонія. Шасливої дороги хлопці!!! Там серед таких як ви, якраз вам буде краще.
В. Показати IP 31 Серпня 2021 17:38
Обоих в колонию к таким же малолеткам.женщине выздоровления скорейшего
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 31 Серпня 2021 17:48
Бидло є бидло, і батьки їх нічим не краще, якщо у такій сім'ї росте ось такий генофонд України.
777 Показати IP 31 Серпня 2021 20:26
Потрібно державі заставити провайдерів інтернету блокувати такий контент ( ігри, відео та ін) який викривлює психіку молоді.
Дед до 777 Показати IP 1 Вересня 2021 03:14
Нажаль, держава блокуе другой контент
Николай до 777 Показати IP 1 Вересня 2021 08:53
Уже давно проведены исследования, которые установили, что насилие в видеоиграх, только понижает агрессию в реальной жизни. Но в отсталых странах принято все недостатки своих детей списывать на "контент", и никак не на воспитание, безразличие и т.п. родителя к своему ребенку.
Николай до 777 Показати IP 1 Вересня 2021 08:58
Ах, и да, ирония в том, что у каждого контента есть возрастной рейтинг, задача "блокировки" возлагается на родителя. В каждом смартфоне, компьютере, планшете есть функция "родительский контроль", которая позволяет настроить, какой контент будет доступен ребенку, а какой нет.
Антон до Николай Показати IP 1 Вересня 2021 10:28
Всю жизнь играю в видеоигры, игровой стаж 33 года начинал играть в середине 80х, никаких возрастных ограничений никогда не было. Бить или убивать кого-нибудь никогда не хотелось, совсем. Да, занимался боксом, и прекрасно понимаю, чем может закончится конфликт (рука очень тяжелая).
777 Показати IP 31 Серпня 2021 21:53
Зачем их в колонию,жизнь ломать детям.Руку отрубить,чтоб ножиком не играли больше,иместо в колонии свободно и придурков таких сразу меньше станет в разы...
Анонім до 777 Показати IP 1 Вересня 2021 11:21
Ну да , а потім держава буде платити пенсію з інвалідності і ми будемо оплачавати пільги
Антон до Анонім Показати IP 1 Вересня 2021 11:25
Прочитал на другом ресурсе, что эти охламоны уже нападали на людей, без ножа, но видимо в первый раз папаша отмазал (папа у них востребованный врач.), безнаказанность усугубляет.
Юрий Показати IP 2 Вересня 2021 17:12
Изолировать пожизненно. На воле они опасны для тех кто рядом. Только уроды могут нападать на женщину неожиданно со спины. На свободе эта банда обязательно убьет. Они морально готовы на все.
Юрий Показати IP 2 Вересня 2021 17:28
Я как врач уверен, папаша который отмазал этих подонков от наказания за малое преступление и они пошли на убийство ( это чудо, что она осталась жива) опасен как врач. Это практически убийство папаша должен каяться, извиняться, сочувствовать. Он опять отмазывает. Этому не место в медицине.. И интернетом не нужно оправдывать моральное уродство.
Артем Показати IP 10 Вересня 2021 07:35
таких ніяка колонія не перевиховає -той другий явно знав про намір брата і ніяк не завадив злочину він просто втік - який він свідок він не повідомив про злочин не викликав швидку поліцію ? Він співучасник злочину і теж психічно нездоровий шкода що ніякого захисту і порятунку від держави нема що сподіватись ...лише сподіваюсь що той другий подивиться ще раз кіно і заріже тата з мамою і його таки посадять як не буде кому відмазати....країна мрій просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus