USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Рівному зіткнулись вантажівка, маршрутка та два легковики, 7 постраждалих

10 Травня 2022 10:02
У Рівному зранку 10 травня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів. Внаслідок аварії постраждали сім осіб.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області та у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, пише Обозреватель.

Вантажівка, маршрутка та два легковики зіткнулися близько 06:20 на перехресті вулиць Князя Володимира–Романа Шухевича–Литовська.

Водій вантажного автомобіля керував машиною у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові, згідно з даними приладу «Драгер», становив 1,04 проміле.

Внаслідок ДТП постраждало 7 осіб, до яких виїжджало 5 бригад швидкої. Лікарі оглянули потерпілих й надали їм необхідну медичну допомогу.

За даними медиків, шестеро пацієнтів знаходяться у задовільному та стані середньої важкості. Їх госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні. Ще одна людина відмовилась від допомоги медиків.

Наразі на місці аварії продовжують працювати слідчі та патрульні.
Нагадаємо, ввечері 3 травня на трасі Київ – Чоп на Рівненщині зіткнулись мікроавтобус, пасажирський автобус та бензовоз. Унаслідок ДТП загинуло 26 людей та ще 12 травмовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus