USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У роботі «Укрпошти» та «Нафтогазу» стався масштабний збій

25 Січня 2024 12:32
У четвер, 25 січня, у роботі «Укрпошти» та компанії «Нафтогаз» сталися масштабні технічні збої. На пошті не працюють ІТ-послуги, а call-центри та сайт «Нафтогазу» недоступні.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Про збій у роботі ІТ-систем повідомили у пресслужбі компанії «Укрпошта». У компанії заявили, що згодом надання послуг відновиться, водночас наразі можна відправляти посилки та приймати платежі у відділеннях.

«У наших IT-системах відбувся значний технічний збій. Наші спеціалісти активно працюють над усуненням проблеми та відновленням повноцінної роботи, але це може зайняти деякий час. У відділеннях зараз є можливість видавати посилки та приймати платежі. Надання інших послуг відновиться згодом», – повідомили у пресслужбі «Укрпошти».

У той самий час відбувся збій у системах газопостачальної компанії «Нафтогаз». У пресслужбі компанії заявили, що наразі не працюють сайт та call-центр.

«Зафіксовано масштабну кібератаку на один із дата-центрів, який використовує наша компанія. Наразі наші вебсайти та кол-центр не працюють», – повідомили у компанії.

Згодом про збій у роботі дата-центру повідомила і «Укртрансбезпека». Зокрема, наразі немає доступу до системи «Шлях» та сайту компанії.

Чи пов’язані збої у роботі компаній, наразі невідомо. Тривають роботи з відновлення усіх послуг пошти та «Нафтогазу».

Нагадаємо, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв’язку «Київстар». Причиною збою стала хакерська атака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus