USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Росії анонсували акцію протесту проти мобілізації

21 Вересня 2022 12:08
Увечері 21 вересня росіяни планують вийти на акцію протесту проти часткової мобілізації, про яку вранці оголосив президент РФ Володимир Путін.

Про це повідомляє УП з посиланням на видання «Медуза».

Активісти руху «Весна» закликають росіян виходити на мітинги о 19:00 в центри своїх міст. Одне з гасел протесту – «Нет могилизации!»

«Тисячі російських чоловіків – наших батьків, братів і коханих – будуть кинуті в м'ясорубку війни. За що вони будуть помирати? За що матері й діти проливатимуть сльози?» – йдеться у повідомленні.

У дописі також наголошують, що депутати та чиновники, які кричали про необхідність мобілізації, залишаться у своїх теплих кріслах – живими та здоровими.
Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін вранці 21 вересня у зверненні до росіян заявив про часткову мобілізацію. За його словами, це необхідно «для захисту країни». Міністр оборони Сергій Шойгу заявив, що в РФ буде мобілізовано 300 тисяч резервістів.

Тим часом у російських пабліках очікувано зчинилася справжнісінька істерика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 21 Вересня 2022 12:42
Вечором, не зараз, трохи пізніше. Раптом сцарь передумає. Зберемось усі на акцію протесту, ну як протесту, попросимо ще раз подумати. Беріть теплі речі, акція безстрокова, або якщо влада озвучить переконливі аргументи, то поїдете одразу у воєнкомат
Найдохнуть Показати IP 21 Вересня 2022 13:58
Якщо за півроку ніхто не вийняв голову з унітазу, то і зараз чекати дива не варто
Гуцул Показати IP 21 Вересня 2022 15:34
це їхня акція - тут нам все однаково. ми так їх ненавиділи всі ці роки, тому треба йти воювати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus