USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У російській військовій частині згоріла техніка, яку пригнали з України на ремонт

11 Червня 2022 15:59
У російському населеному пункті Халтуріно Клінцевського району Брянської області сталася сильна пожежа у військовій частині на складі техніки.

Місцеві мешканці повідомляли про «хлопки». На території військової частини прогримів потужний вибух, потім ще три. Спалахнула сильна пожежа.

Telegram-канал InformNapalm повідомляє, посилаючись на слова місцевих жителів, що згорів парк із великою кількістю військової техніки, яку доставили з України для ремонту.
Також повідомляється, що на місці події не знайшли уламків, які б могли залишитися від мінометного обстрілу з боку України. До того ж не виявлено факту обстрілу з українського БПЛА.

Для ліквідації пожежі залучили 9 одиниць техніки. Місцева влада РФ поки ніяк не прокоментувала подію, про людські жертви також наразі нічого невідомо.
Пізніше пожежу погасили.
Місто Клинці розташоване за 50 км від кордону Росії з Україною.

Протягом останніх тижнів у РФ стихійно відбувалися пожежі на кількох важливих об’єктах. Так, 2 травня спалахнув пороховий завод у Пермі, були людські жертви; 27 квітня у районі села Стара Нелідовка у Бєлгородській області горів склад боєприпасів; 21 квітня у Твері спалахнула головна будівля Центрального науково-дослідного інституту Міністерства оборони РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus