USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Рожищі озеленили берег Стиру

8 Квітня 2015 15:18
Не так давно небайдужі жителі Рожища стривожилися не на жарт – у міському парку на березі Стиру почали вирубувати і вивозити дерева. А це - одне з найулюбленіших місць відпочинку містян.

Навіть до міського голови за роз’ясненнями зверталися. На що В’ячеслав Поліщук повідомив, що старі дерева у парку зрізують комунальники, а деревину з них планують використати для виготовлення дитячих гойдалок та альтанок, які в подальшому встановлять у місці масового відпочинку рожищан. Також мер пообіцяв, що невдовзі на місці зрізаних дерев мають рости молоді саджанці. І слова свого дотримав.

Сьогодні, 8 квітна, на акцію озеленення рідного міста, організовану з нагоди Дня довкілля міською радою, вийшли не тільки працівники мерії, адміністрації, громадського формування «Народна самооборона міста Рожище», але й навіть рожищани з малими дітьми. Дружно садили саджанці молодих дерев, проспонсоровані обласним управлінням лісового господарства, як у парку на березі Стиру, так і біля обеліска Слави.

Трудились дружно і з завзяттям на чолі з мером міста В’ячеславом Поліщуком. І хоч погодні умови змусили переносити акцію (спочатку вона планувалася на шосте квітня), а організатори розраховували на більшу активність громади, проте переконалися, добру справу завжди підтримають.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Дмітрій Пасульов Показати IP 8 Квітня 2015 16:05
коментар було видалено
Анонім до Дмітрій Пасульов Показати IP 8 Квітня 2015 16:45
От, як так, взяти і під гарним матеріалом обгидити людину. А щоб самому вийти та посадити деревце, зробити місто гарнішим, то руки не для того... Сидіти тільки брудом людей обливати, це да, це "місія"... Вони вийшли всією сім`єю і працювали!!! Підіть і ви попрацюйте... можливо щось добре в серці з`явиться.
малик до Дмітрій Пасульов Показати IP 8 Квітня 2015 16:56
Хороші привітні люди, які зробили для міста Рожище більше, ніж деякі рожищани...
Дмітрій Пасульов до малик Показати IP 8 Квітня 2015 17:15
Ну і що вони зробили конкретно для міста?
Богдан Показати IP 8 Квітня 2015 16:06
Це не берег Стиру, це просто водойма в парку
Анонім до Богдан Показати IP 8 Квітня 2015 16:53
"...як у парку на березі Стиру, так і біля обеліска Слави" - там так і написано!!! Читайте, пане Богдане.
Андрій Показати IP 8 Квітня 2015 18:18
бізнесмен0активіст, типічна ситуація, зараз таке повсюди. Ну от судячи із здорового глузду, мав би я бізнес то й відповідно мав би більше вільного часу , й можна займатися активною діяльністю, але ж не піаритися. От я маю роботу, й відповідно мало маю часу на таке от активне життя, садити деревця та обставити себе журналістами та хизуватися......зробив справу, ну й молодець, але ж ні як же..піар ніхто не відміняявТому в цій акції той підвог, що цей бізнесмен активіст, член виконкому займається піаром, щоб в майбутньому знову осісти десь в чиновниках.
Анонім до Андрій Показати IP 8 Квітня 2015 20:54
Ооо, як все запущено .. Повірте вони не піарилися - їх ПРОСТО сфотографували!!!! Гарно коли на фото дітки. А щоб долучитися до акції не треба було багато часу, зрештою з сім'ї хтось один може завжди прийти.
Степан Бандера Показати IP 8 Квітня 2015 22:15
Це точно не берег Стиру, а ставок-вонючка біля пошти
Рожищанин Показати IP 8 Квітня 2015 22:37
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 23:27
Слухайте люди, якщо у когось є якісь претензії до конкретних людей-підіть і скажіть їм це прямо в очі, а не обговорюєте поза спиною. Як... не скажу хто. З такими сусідами і москаля не треба... Люди посадили дерева, а ті хто нічого не зробив їх обгадив. То, звичайно, по нашому.... Якщо хто у чомусь згрішив, то буде відповідати перед Богом. І, ви, також перед ним будете відповідати. Справа часу.. Порадуйтейся, що у файному місті зробили гарну справу!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus