USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищі смолоскипною ходою вшанували Героїв України

14 Жовтня 2016 09:38
«Вони померли – щоб ми жили!» - з таким гаслом та запаленими смолоскипами пройшли на передодні Дня захисника України вулицями Рожища небайдужі місцеві жителі, учасники антитерористичної операції, молодь та школярі міста, щоб вшанувати пам’ять тих героїв, справжніх захисників Батьківщини, які у боротьбі за неї віддали найдорожче – життя.

Хода розпочалася від третьої міської школи, учнем якої був полеглий на Сході рожищанин Олександр Плоцедим і де встановлена пам’ятна дошка героєві.

«Слава Україні! Слава героям! Смерть ворогам!» гучною луною роздавалося містом і в руках учасників ходи палав вогонь, як символ вічної та незгасної пам’яті про героїв, захисників України.

Біля пам’ятного знака Небесній сотні учасники ходи вшанували пам’ять тих, хто не скорився злочинному режиму, першим піднявся на боротьбу за європейське майбутнє держави. Закінчилася хода біля могили Олександру Плоцедиму на міському кладовищі, де учасники ходи схилили голови і помолились за всіх, хто уже не з нами, за істинних патріотів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus