USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Рожищі відбувся велопробіг заради миру

7 Квітня 2016 21:30
З нагоди Міжнародного Дня спорту відбувся велопробіг заради миру. Дійство відбулося вчора, 6 квітня, у Рожищі.

Про це написали в пабліку «Народна самооборона Рожище» у Фейсбуці.

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські новини, активісти палко закликали громадян долучитися: «Ти хочеш миру на землі? Ти хочеш миру та спокою в рідній країні? Тоді нам з тобою по дорозі!!! У Міжнародний день спорту заради розвитку та миру, 6 квітня, о 17 год на площі Незалежності, відбудеться збір учасників велопробігу «Ми за мир». Чекаємо всіх, хто більш за все на світі хоче, аби наша земля ніколи не здригалася від вибухів, аби не плакали матері, а діти росли під мирним блакитним небом.

Шлях велопробігу пролягатиме за маршрутом: Незалежності – Гагаріна – 1 Травня – Привокзальна – Куліша – Шевченка - Мостова – Незалежності. Наприкінці – спільне фото на пам'ять для домашнього архіву».

«Дякуємо усім, хто долучився і підтримав нашу ініціативу. Участь у акції взяло понад сотню учасників. Переважно - це діти. А отже, підростає активне покоління громадян, які за здоровий спосіб життя, за мир і добробут для України», - подякували всім учасникам велопробігу активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пр Показати IP 8 Квітня 2016 10:24
И как это поможет миру???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus