USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У СБУ спростували черговий фейк окупантів – про переслідування євреїв

9 Березня 2022 17:09
СБУ повідомила про черговий фейк від російської пропаганди: на закордонних ресурсах почали розміщувати статті про нібито переслідування євреїв у Житомирській області.

В СБУ зазначили, що у фейковій новині йдеться про те, що, мовляв, місцеве населення влаштовує погроми, пише УНІАН.

«Це відверта брехня, за рахунок якої ворог намагається посіяти міжнаціональну ворожнечу всередині нашої країни», – йдеться у повідомленні СБУ.

Російські фейки вже спростував і головний рабин Житомира Шломо Вільгельм.

«Україна – вільна демократична країна. Тут мирно та дружно живуть люди всіх національностей, тут виросли мої діти, які навчалися у школі, де викладають українською мовою. Про який нацизм може взагалі йтися? Я закликаю всіх відповідально ставитися до будь-якої інформації, перевіряти все через надійні та чесні ресурси, не довіряти хайповим заголовкам на сумнівних вебсайтах. Давайте будемо розумнішими і не дозволимо режисерам та технологам цієї війни втілити свої смертоносні сценарії», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus