USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У селі біля Луцька діти знайшли на ставку тіло чоловіка

14 Січня 2018 19:42
У селі Радомишль Луцького району діти під час катання на ковзанах знайшли тіло чоловіка.

Про це 14 січня повідомили родичі померлого, передає ВолиньPost.

Вони кажуть, що 27-річний чоловік зник 6 січня. Пішов ввечері з дому і не повернувся.

Родичі, які нарікають на роботу поліції, заявили ніби правоохоронці повільно реагували на їхні повідомлення. Зокрема, пошуки зниклого нібито розпочали лише 11 січня.

"Та й лише опитали сусідів і все. Люди шукали своїми силами", - каже одна з родичок померлого.

Зрештою 14 січня діти, яка каталися на одному з місцевих ставків, виявили тіло волинянина.

Нині його забрали до моргу, а родина чоловіка підозрює, що його вбили. Мовляв, він вмів добре плавати і вмів пити в міру.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уася Показати IP 15 Січня 2018 00:02
При всій повазі до людей і до їхнього горя, "вмів пити в міру" - це дуже велика ілюзія. До якогось часу думаєш що "вмієш в міру", а потім розумієш - що краще з алкоголем взагалі на "Ви". Не роблю припущень про причини, просто рекомендую задуматись всім про те, що в мороз (чи навіть в холод) для лиха багато не треба. І не в мороз теж.
сусід Показати IP 15 Січня 2018 11:04
чоловік пропав не 6 січня,а 8 січня.запитайте чи родичі взагалі подавали заяву в поліцію,чи лише після того як позвонив сільський голова,поліція шукала всюди.дуже не гарно коли біда то шукають когось винного лише не себе,в данному випадку поліцію.Чому не написали прізвище родички яка зробила таку заяву,наскільки знаю батьки покійного ніяких претензій до дій поліції не мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus