USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кілька населених пунктів на Волині тимчасово відключать від газу

10 Червня 2019 15:38
У деяких населених пунктах Волині на кілька днів припинять газопостачання, інформують у «Волиньгазі».

Так, 11-14 червня можливе тимчасове припинення газопостачання в с. Одеради Луцького району.

АТ «Волиньгаз» повідомляє, що у зв’язку із проведенням регламентних профілактично - ремонтних робіт щодо підготовки до осінньо – зимового періоду, на газопроводі високого та низького тисків ГРС Луцьк, 11 червня о 9:00 год. можливе тимчасове припинення подачі газу в с. Одеради Луцького району.

Відновлення газопостачання відбудеться з 13-14 червня 2019 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Із 10 до 14 червня спеціалісти АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи на газових мереж у с. Топільне Рожищенського району. У зв’язку з цим на таких вулицях населеного пункту тимчасово не буде газопостачання: Центральна, Волі, Садова, Квітнева та Миру. Відновити газопостачання фахівці планують до 16:00 год. 14 червня, а припинити - 10 червня о 10:00 год.

О 9:00 год. 11 червня до 15:00 год. 13 червня спеціалісти АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтно-профілактичні роботи на підвідному газопроводі середнього тиску до ГРП №1 у смт Ратне.

У населеному пункті буде тимчасово відкючено 11 споживачів газу.

Фахівці тимчасово призупинять газопостачання на таких вулицях: вул.Учительська (33 споживачів), вул.Проектна (57 споживачів) та по вул.Серпневій багатоквартирні будинки №7 (4 споживача) і №9 (16 споживачів).

У ході робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus