USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі на Волині ліквідують школу

2 Квітня 2015 21:45
У селі Кречів Іваничівського району ліквідують школу. Про це повідомляє "БУГ".

Ліквідувати загальноосвітню школу I ступеня села Кречів Іваничівського району вирішили 2 квітня під час сесії районної ради.

Підставою прийняття такого рішення став проведений аналіз чисельності дітей за останні роки, кількісний показник не збільшився. Функціонувати школа може при наявності не менше 5-ти учнів.

Школярі, які проживають у селі Кречів, будуть підвозитись до ЗОШ I-III села Мовники.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у волинських школах розформовують «класи-комплекти», в яких навчаються діти різних класів.

Відповідно до вимог Закону України «Про загальну середню освіту», у загальноосвiтнiх навчальних закладах, розташованих у селах та селищах, кiлькiсть учнiв у класах визначається демографiчною ситуацiєю, але повинна становити не менше п'яти осiб. При меншiй кiлькостi учнiв у класi заняття проводяться за iндивiдуальною формою навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
5км до букв Показати IP 2 Квітня 2015 22:24
Зрадоперемога.
ЧИТАЧ Показати IP 2 Квітня 2015 22:50
правильно.. буде бар, або будемо там бурштин мити.
Ваня Показати IP 3 Квітня 2015 09:12
Ну ви смішіні, а хто буде фінансувати школу-це сотні тисяч,що учити два учні,держати штата учителів, прибиральниць, оплачувати комунальні. Це ж велимкі кошти.Хай батькинаймуть приватних вчителів ,як не хочуть возити в іншу школу,в селах не бідні,один з одного останню шкуру деруть, на базарах правлять ціни за молоко, птицю,яйця по долару.Працювати не хочуть,тільки на своїх підсобних хозяйства, а пенсію давай таку, хто по 40 років відпрацював.Так роблять, що зрівняди всіх і не будуть працювати, бо сама держава до цього спонукає-комунізм,всім порівну.
Лана Показати IP 3 Квітня 2015 12:10
Не буде школи - вимре село. З села молоді люди будуть виселятися, якщо не буде школи, медпункту, пошти, магазину, роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus