USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У селі на Волині священнику підпалили хату, – ЗМІ

24 Серпня 2019 20:43
У селі Четвертня Маневицького району близько 6-ї ранку 24 серпня у священника Православної церкви України горіла літня кухня, нформує ВолиньUA.

Односельчани допомогли отцю Миколаю загасити пожежу, в якій практично вщент згоріла веранда.

В селі не сумніваються: хату підпалили, адже на 9-ту годину ранку було заплановане перше богослужіння після переходу храму в ПЦУ. І воно виявилося під загрозою: священник наковтався ядучого диму. Проте він таки розпочав Службу Божу, хоч і дещо пізніше від запланованої години.

Натомість, пише видання, громаду шокувало, що підпал замаскували під несправність електропроводки. На таку причину загорання зокрема вказали пожежники, які прибули на місце пожежі.

Натомість представники маневицької поліції, яких теж викликали на місце інциденту, зі слів місцевих мешканців, сюди навіть не приїхали. Мовляв, підпалу немає, замкнула електропроводка. Хоча, як стверджують представники громади, очевидний факт стороннього втручання в електрощитову. В селі переконані: замикання електропроводки хтось інсценував шляхом механічного пошкодження кабелів.

Нагадаємо, про передачу церкви-пам’ятки архітектури національного значення та дерев’яної дзвіниці Свято-Преображенській релігійній громаді ПЦУ йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 9 серпня. Утім віряни УПЦ не хотіли віддавати церкву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тактика сєпарів Показати IP 25 Серпня 2019 06:33
Самі себе палять, щоб жаліли, давали краще приміщення і винуватий відомий?
51 -а незнаменита Показати IP 25 Серпня 2019 06:59
Ото зажили. Такого навыть за совета не було
1111 Показати IP 25 Серпня 2019 12:06
Інформація не правдива. Потрібно писати про те, що бачиш, а не сидіти в "губернії" і роздувати скандали. Це просто політика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus