USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі під Луцьком садочок закрили на карантин

29 Жовтня 2020 10:05
Дошкільний навчальний заклад села Лище Луцького району закрили на карантин.

Про це Інформармаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Цю інформацію в коментарі виданню підтвердила завідувачка садочку Аліна Приходько. З її слів, заклад не працює відучора. Карантин поки що триватиме до 10 листопада включно.

Аліна Приходько повідомила, що такі обмеження ввели у зв’язку з тим, що у двох працівників ДНЗ підтвердили коронавірус, ще двоє – очікують результатів тестів.

«Критичної ситуації в нас немає, люди, які отримали позитивний тест, не контактували безпоседньо з дітьми, усі працівники ходять в масках, рукавичках. Дітей хворих також немає. У нас і раніше працівники перебували на лікарняному з подібними симптомами, але вони отримали негативні тести, тож ми працювали.Тепер, коли у двох працівників підтвердили COVID-19, ми вирішили все-таки закрити на карантин заклад, щоб поберегти персонал. Зараз ми все повністю перемиваємо, дезинфікуємо, хоч це і раніше робилося постійно», – повідомила вона.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині зафіксовано 218 нових випадків захворювання на коронавірус. З 26 жовтня в червоній зоні опинилися міста Володимир-Волинський та Нововолинськ, Ківерцівський район Волинської області, Луцьк та Луцький район – у помаранчевій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus