USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.85 10.00

У селі поблизу Луцька п’яний водій на Mercedes Sprinter в’їхав у паркан: адвокат просив не позбавляти його прав

14 Грудня 2023 06:16
В обласному центрі Волині за п’яну ДТП судили водія Mercedes Sprinter: чоловік в’їхав в паркан. Відповідно до постанови Луцького міськрайонного суду він заплатить 17 тисяч гривень штрафу та рік не матиме права сідати за кермо.

З матеріалів справи відомо, що ДТП трапилася 3 вересня на вулиці Лесі Українки у селі Жидичин.

П’яний водій Mercеdеs-Bеnz Sprinter Володимир К. не вибрав безпечної швидкості руху, втратив пильність, внаслідок чого здійснив наїзд на паркан.

Читати ще: У Луцьку водій буса, в якого драгер зафіксував 2,53 проміле алкоголю, не розминувся з парканом

Результат драгера – 1,88 проміле, що в понад дев’ять разів перевищує допустиму дозу алкоголю в крові.

Дії Володимира К., який вирішив не з’являтися до суду, кваліфікували за ст. 124 та ч.1 ст.130 КУпАП. Його адвокат Лупина О.М. просив суд обмежитись накладенням штрафу, не позбавляючи Володимира К. права керування.

Однак суд все ж призначив правопорушнику покарання у виді штрафу 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрій Показати IP 14 Грудня 2023 06:39
Лупи шо ти собі придумав?
Іван Показати IP 14 Грудня 2023 07:08
А коли адвокати стали такими всемогутніми, що мають право вказувати правоохоронцям?! Чому їх ніхто не поставить на місце? Та й ще такого "адвоката", як Лупина? Більше здерти хотів і не вдалось? Гівно-адвокат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus