USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селі Світязь під час пожежі загинув чоловік

6 Березня 2019 12:16
Трагедія сталася у селі Світязь Шацького району 5 березня.

Під час пожежі у житловому секторі загинув чоловік, 1982 року народження, повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

Як інформує Район.Шацьк, до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Світязь горить будинок. На виклик приїхали шацькі рятувальники та поліцейські, яким вдалося ліквідувати пожежу та витягнути із будинку чоловіка, 1982 року народження, який був без свідомості. Реанімаційні заходи, які проводили працівники екстреної медичної допомоги, результату не дали: чоловік помер, не приходячи до свідомості.

Попередня причина смерті чоловіка – отруєння чадним газом. Працівники поліції матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться досудове слідство, встановлюються додаткові обставини смерті чоловіка. Попередня причина пожежі – необережне поводження з побутовими приладами.

Крім того, 5 березня о 11:23 біля села Фалемичі Володимир-Волинського району виникло загорання сухої трави на площі 0,4 гектара, яке оперативно загасили працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини Володимира-Волинського.

О 12:24 в селі Іванів Іваничівського району трапилось загорання сухої трави на площі 0,5 гектара. Ліквідували вогонь працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська.

Також о 15:19 в селі Ольганівка Рожищенського району горіла суха трава на площі 0,6 гектара, а о 17:40 в селі Рованці Луцького району вогнем зайнявся 1 гектар посуші. Обидві пожежі рятувальники оперативно ліквідували.

Окрім пожеж трав’яного настилу, учора в області виникла вже друга пожежа торфу в урочищі Риврини, що поблизу села Бихів Любешівського району. Станом на 11:00 рятувальники за допомогою 2-х автоцистерн та мотопомпи ліквідували загорання на площі 1 гектара, залишилось ще півгектара. Гасіння триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus