USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У селищі на Волині загорілася котельня. Фото

12 Лютого 2021 18:27
Пожежа сталася 12 лютого в Колках на вулиці Романівській.

Як інформує пресслужба ДСНС Волині, до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій будівлі розміром 10х18.

За викликом примчали вогнеборці місцевої пожежної команди селища, рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі Управління ДСНС у Волинській області, команда місцевої пожежної охорони с. Рудники.

Для гасіння пожежі, що виникла в підвальному приміщенні котельні, вогнеборці подали 2 водяні стволи, рятувальники працювали в складі ланок газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору через сильне задимлення в підвалі. Для безперебійного гасіння вогнеборці здійснили поповнення води від водонапірної вежі на території Колківської райлікарні.

Внаслідок пожежі було пошкоджено запас пального (брикет), двері та вікно, стіни.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем працівника під час чистки котла системи опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Потрыбно Показати IP 12 Лютого 2021 19:05
Пожежних з Луцка викликати вони вже ж луцькими стали, а не з Манєвич

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus