USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селищі на Волині реконструюють водозабір за 7 млн

17 Вересня 2019 12:11
Реконструювати планують водозабір у селищі Люблинець Ковельського району Волинської області.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт у департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 29 вересня, аукціон має стартувати 30 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 6,817 мільйона гривень. Цю суму на реконструкцію водозабору скерують із бюджетних коштів.

Реконструкція включатиме утеплення фасадів, улаштування ґанку й пандусу, заміну підлоги, фарбування стін, стелі й фасадів, сантехнічні роботи, придбання необхідного устаткування, зокрема фільтрів, насосних станцій тощо, монтаж обладнання, прокладання трубопроводів, облаштування електроосвітлення, пусконалагоджувальні роботи, реконструкцію водопровідного колодязя, облаштування майданчика для євроконтейнерів, озеленення, влаштування тротуарів і проїзду з бруківки та ін.

Усі роботи з реконструкції водозабору в Люблинці планують завершити до кінця 2020 року. Гарантійний термін, встановлений підрядником, складатиме 36 місяців.

Нагадаємо, реконструкція селищного водозабору в Люблинці передбачена регіональною екологічною програмою «Екологія 2016–2020». Загалом на роботи передбачали 9,918 мільйона гривень із державного, 1,984 млн з обласного, 1,322 млн з місцевого бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus