USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У семи школах Луцька – бойова підготовка від інструкторів «Азову»

5 Квітня 2015 18:28
Луцьких старшокласників навчали бойової підготовки інструктори «Азову».

Так, у рамках програми Цивільного Корпусу "Азов" Волинь, з 30 березня по 4 квітня тривали заняття зі спеціальної бойової підготови в 7-х навчальних закладах міста Луцька. Участь у вишколі приймали старшокласники гімназій та шкіл номер 1, 5, 9, 14, 21, Маяківського ліцею та Підгаєцької школи номер 1.

Про це повідомили у прес-службі Цивільного Корпусу «Азов» Волинь.

Для проведення фізично-виховного заходу організатори з Цивільного Корпусу запросили професійних інструкторів з Києва, які займаються підготовкою новобранців у полк "Азов". Богдан Морозов та Денис Когут розповіли учням основні правила техніки безпеки поводження зі зброєю, про дисципліну та відповідальність. Учні мали змогу навчитися правильно тримати зброю, збирати та розбирати автомати, отримати базові навички тактичної підготовки та послухати справжні бойові історії. Вишкіл зацікавив не тільки хлопців, участь прийняли і дівчата. Школярі з великою цікавістю та відповідальністю слухали та виконували вказівки інструкторів.

Як зазначив один із організаторів, Олександр Дмитрук, ці заняття допомагатимуть у формуванні психологічних, моральних та фізичних якостей, які забезпечить готовність до захисту Батьківщини у підростаючого покоління. Подібні заходи ставлять за мету виховання патріотичної та здорової молоді.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ З ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ «РЕКРУТ»

Зі слів бійців полку "Азов" та організаторів з Цивільного Корпусу, планується провести ще один такий тиждень бойової підготовки наприкінці квітня. У планах організації - відвідати усі навчальні заклади міста Луцька.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 5 Квітня 2015 19:21
А хто працювати буде, якщо всі будуть воювати? Краще дайте цим дітлахам нормальну освіту і робочі місця. Кожний повинен робити своє.
Ліберастам до Анонім Показати IP 5 Квітня 2015 21:00
Вперше за все треба вміти захищатись.Бо працювати може будеш скоро у чеченів на колінах.
alexalex до Анонім Показати IP 5 Квітня 2015 21:06
Правильно.только говорят о мире и единстве,а детей готовяткужасам войны.и заметьте, не своих детей, чужих.пусть помнят о законе бумеранга
витераєм коментарі до alexalex Показати IP 5 Квітня 2015 23:25
Та це ж так просто бути молодцем, коли за тобою велика озброєна вовча зграя. А отара складається з блудних овець, тих, що збилися з правильного життєвого шляху, відбилися від свого оточення, зрадили його. Не тільки в полі заблукали наші вівці. Як сказав легендарний співак Олег Скрипка: «Там, де впродовж останніх років мала шалену популярність музика у стилі шансон, нині окупація і війна». Шансон (з французької) – це пісенька грайливого, часом легковажного, мало пристойного змісту. А там, де господарювали поплічники Януковича, шансон має ще й блатний відтінок, такий, що належить злодіям, злодійський.
вже є в 6 схожих вид до Анонім Показати IP 6 Квітня 2015 07:49
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов - путінських КАЦАПОВ-внутрішніх ворогів ще страшніших за зовнішніх ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих мільйонів грн. дуже потрібних для АТО грошей "кеоівніками" з того = училища = яде вже давно потрібно реорганізувати в ВИЩУ ШКОЛУ ЗЛОДІЙСТВ? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх? Відповісти U Будуємо майбутнє 08.11.2014 22:30:12 Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! Відповісти U С. Мишковець знає 02.01.2015 18:32:57 факти всерйоз до Анонім 25 Вересня 2014 19:34 відповісти + 3 - 1 Більш детально про ПТУ - Луцьке ВПУ (ПТУ №9). Де вже в цьому тисячолітті засуджені за Кримінальним кодексом України ДВА ДИРЕКТОРи . Один з засуджених в даний час працює в училищі викладачем.!!!!!!!!!!!???????????...Можна зайшовши в Яндекс чи Гугл набравши - Батов Геннадій Федорович. КОМЕНТИ , що ЗАЧИТАЄШСЯ ++++++НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВИДАЛЕНІ - сотні цікавих і дуже цікавих !!!
круто стоять інструк Показати IP 5 Квітня 2015 23:06
цирк!!!
діти Показати IP 5 Квітня 2015 23:53
Діти вчать дітей. Та ще й неправильно. Що за стійка з автоматом. А-ля Рембо? Поучиться тактиці ведення бою років зо три, а потім вийО.........
Волинянка до діти Показати IP 6 Квітня 2015 00:03
Цим дітям 20 років. Ці діти вже рік у елітному полці. Ці діти були на справжній війні і пройшли таку підготовку, що можна зарахувати за 10 років досвіду.
Андрій до діти Показати IP 6 Квітня 2015 00:51
[email protected] Чекаю контактні дані, для того, щоб зустрітись і обговорити з вами можливість навчання. Щоб знати, яка ж стійка "А-ля Рембо" і як стояти потрібно. Дякую.
РРРР до Андрій Показати IP 6 Квітня 2015 08:37
Забий на нього.Мабуть це колишній відставник, який переховується в казьоній квартирі під спідницею жінки, при чому отримаючи пенсію військовика.Ганьба таким
Віктор Іванович до Андрій Показати IP 6 Квітня 2015 11:24
Ласкаво просимо на базу " АТЕК" ПОлку АЗОВ до Києва, містер професіонал
Лучанин до діти Показати IP 6 Квітня 2015 08:35
Телепню похвались, що ти ще в радянській армії два рокі служив.Ложили зараз всі на твою радянську армію чувирло.А хлопці дійсно герої!!!
Воїн Показати IP 6 Квітня 2015 01:10
Що що там про стойки??? Я за рік в АТО (вже демобілізований) таких дітей бачив десятки в окопах, бетерах а інколи і... трунах. Так, вони не знають "стойок" але вони там, а ви, убогості, тут. Я б всіх вас закинув в окопи в Піски на тиждень-другий, щоб ви показали там хлопцям які правильні стойки. Думаю, найчастіше ви б приймали стойку на корточки, і спорожнювати вміст кишечника в окоп при першому ж свисті міни.. Вам, тим хто писав про неправильні стойки і пози, світить тільки одна поза в житті, нікчемні рембо.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2015 03:15
все йде до того, що будуть вводити військовий стан, нічим не обмежену диктатуру Порошенка і воювати із Росією до останнього українця.
"Китаєць" Показати IP 6 Квітня 2015 09:11
+

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus