USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Середземному морі затонули два човни: загинуло близько 170 мігрантів

20 Січня 2019 21:22
У Середземному морі біля Лівії та Марокко затонули два судна з мігрантами, 170 осіб загинули або зникли безвісти. Про це йдеться у звіті Агентства ООН у справах біженців, опублікованому в суботу, 19 січня.

Три мігранти, яких врятував італійський флот, повідомили, що 120 осіб були на човні, який затонув в п'ятницю. Більшість пасажирів були із Західної Африки, передає Deustche Welle.

Човен залишив узбережжя Лівії в четвер увечері і почав тонути приблизно через 10-11 годин. На борту були десять жінок і двоє дітей.

Лівія відправила торговельний корабель до району, де затонув човен, але йому не вдалося нікого знайти.

Ще 53 мігранти, які залишили Марокко на човні, також ймовірно загинули. За попередніми даними, човен, на якому вони знаходилися, мав зіткнення в Альборанському морі, але його харакетр невідомий.

В ООН не змогли самостійно підтвердити кількість жертв у цих інцидентах.

Минулого року близько 2297 мігрантів загинули або зникли в Середземному морі, а 116 959 людей досягли Європи морським шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus