USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У серпні в Луцьку стартує призов на строкову службу

16 Липня 2017 20:27
Про проведення призову громадян України 1999-1990 року народження на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року оголосили у Луцьку.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта від 14 липня.

Відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", на виконання Указу Президента України "Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України", з метою визначення стану здоров'я призовників, їх моральних та професійних якостей, а також матеріального і соціального стану призовників та членів їх сімей у Луцьку розпочне роботу міська медична комісія.

Робота міських призовної та медичної комісій здійснюватиметься на призовній дільниці Луцького об'єднаного міського військового комісаріату в приміщенні комунального закладу "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 3" на вулиці Стефаника, 3а.

Призов проводитиметься з числа придатних за станом здоров'я громадян чоловічої статі, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Міська рада зобов'язала керівників житлово-експлуатаційних організацій, інших організацій, підприємств та установ, що здійснюють експлуатацію будинків, провести заходи щодо оповіщення призовників, які підлягають призову на строкову військову службу, а також негайно інформувати про причини їх неявки на призовну дільницю.

Луцький відділ поліції головного управління Національної поліції у Волинській області повинен до 18 липня 2017 року подати в Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат списки юнаків 1999-1990 року народження:

- які притягались до кримiнальної вiдповiдальностi;

- щодо яких ведеться дізнання або досудове слідство;

- які викликались до правоохоронних органів за антисуспільну поведiнку.

Також на управління Національної поліції у Волинській області покладений обов'язок проводити розшук, затримання і доставку до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку,

Для забезпечення роботи міської призовної комісії з бюджету спрямують 7 500,00 грн для повного оформлення особових справ призовників, придбання канцтоварів, а також 5 000,00 грн для забезпечення повноцінної роботи міської медичної комісії: закупівлі рентгенівських плівок, хімікатів для проявки плівок, хімікатів для проведення аналізів сечі та крові, медикаментів.

Контролюватимуть виконання розпорядження голова міської призовної комісії, заступник міського голови Костянтин Петрочук та військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 16 Липня 2017 20:51
"... а також матеріального і соціального стану призовників та членів їх сімей .." а це для чого?Типу не маєш чим відкупитись іди в армію,чи в нас призовників почали ділити на бідних і багатих?Чесно не розумію для чого це,поясніть хто знає будь ласка,бо крім вище написаного нічого в голову не лізе)))
Безвіз Показати IP 16 Липня 2017 20:59
Шукайте мене в безвізі
Призовник Показати IP 16 Липня 2017 21:10
Берить мене, якщо зловите!
До я Показати IP 16 Липня 2017 21:21
Забули коректувати , там мабуть було учасникам ато та членів їх сімей (пільги ,пенсії)
Я до До я Показати IP 16 Липня 2017 23:23
Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus