USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Криму банки припинили видачу людям грошей

15 Березня 2014 14:37
У Севастополі припинили видавати гроші з поточних банківських рахунків.

Люди стоять у чергах під банками, сподіваючись на готівку, але їм відмовляють, повідомляє Еспресо. TV з посиланням на 5 канал.

Нагадаємо, з початку березня, коли росіяни окупували Крим, сепаратисти в місті заборонили повертати депозити - спершу у валюті, а потім і в гривнях.

Через кілька днів ввели обмеження на зняття грошей з поточних рахунків. У відділеннях банків можна було зняти не більше 800 гривень за добу, у банкоматах – не більше 300.

Нагадаємо, 2 дні тому в Інтернеті з’явився скрін-шот постанови про обмеження видачі готівки та плани нової влади забрати приватні банки. Про це нібито йдеться у постанові Ради міністрів автономії, яку підписав самопроголошений прем’єр Сергій Аксьонов. У документі також йдеться про повну заборону зняття депозитів, - повідомляє ТСН.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗМІйка Показати IP 15 Березня 2014 14:45
Повідомляють два "чесних" ЗМІ Еспресо. TV з посиланням на 5 канал :))) А от ОРТ, РТР, НТВ... кажуть, що все спокійно і нормально!:) А ще беруть інтерв'ю у німецьких та австрійських журналістів з ARD та RTL у Криму і ті кажуть, що все тихо і спокійно і дуже здивовані інформацією в українських ЗМІ! Спостерігачів приїхало на референдум из більш-ніж 30 країн! То чому правду людям в Україні не кажуть???!!!
Антон до ЗМІйка Показати IP 15 Березня 2014 15:05
Зате російські ЗМІ говорять що і ніяких військ РФ у Криму немає, і що на заході України навіть діти у садках і то - кожен другий бандерівець.
дляАнтона до Антон Показати IP 15 Березня 2014 15:21
А нас РАТЬ
сторонній Показати IP 16 Березня 2014 07:38
вилупку, хіба ти людина? Про що лепечиш. Чим більше інформації вам дурням дають ти ще більше дурієте. якщо твій сірий матеріал не здатний адекватно сприймати то краще в люлю і спочивай.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus