USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Шацьку погіршилася криміногенна ситуація

1 Червня 2018 07:40
У відпочинкових зонах Шацька фіксують погіршення криміногенної ситуації, зокрема збільшення крадіжок та хуліганських правопорушень. Тому поліцейські просять збільшити штат працівників.

Про це йшлося під час засідання чергової двадцятої сесії обласної ради сьомого скликання.

Депутат облради Костянтин Зінкевич озвучив запит до начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги та голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

«До мене зверталися працівники поліції з Шацького району щодо ситуації з погіршенням криміногенної ситуації та неналежною забезпеченістю правоохоронців. Зокрема вони розповіли, що у Шацьку спостерігається значна кількість крадіжок, хуліганських дій та інших кримінальних правопорушень, особливо у відпочинкових зонах. Прошу посприяти збільшенню штатних одиниць, хоча б на дві особи. І треба покращити матеріальне забезпечення та встановити відеомоніторинг територій», - сказав депутат.

Його ініціативу більшість підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
—— Показати IP 1 Червня 2018 07:55
Що там можуть вирішити... дві особи? Там їх треба мінімум 10-15. Гряда,Пульмо,Шоцьк,тур база, лісова пісня... мінімум на кожен об’єкт по два...
! Показати IP 1 Червня 2018 08:41
Так, так - то є правда. Обнагліли гопники вже зовсім. Стоять відкрито прямо на дорозі на в'їзді в парк і забирають гроші в людей !
123 Показати IP 1 Червня 2018 11:52
2 працівників яких їм не вистачає,хай заберуть з екологічного поста,і з білоруської сторони теж,і буде в них + 4 поліцейських для покращення крімінагенної ситуаціі в районі.І не будуть машини зупиняти на постах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus