USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Щасті обстріляли лікарню і позиції «Айдару»

26 Вересня 2014 14:02
Бойовики обстріляли лікарню у Щасті та позиції батальйону "Айдар". Багато мирних поранено, є загиблі. Про це інформує Українська правда.

Як повідомив командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук телефоном "обстріл лікарні закінчився хвили 20 назад (близько 12:25 - ред.)".

"1 людина загинула, 16 поранених, троє – тяжко. Мирні. Із військовослужбовців тільки одна людина поранена", - повідомив він.

Зі слів Мельничука, "сьогодні дуже масований обстріл" був – зі сторони Веселої Гори. Постраждали лікарня і прилеглі будинки.

Раніше Антон Носов у Facebook написав: "З 10:30 по Щастю йде масований артобстріл, безліч влучень в житлові будинки, лікарні, школі. У хірургічному відділенні завал (ДУЖЕ БАГАТО поранених). На підступах до міста йде бій!".

А голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті повідомив, що за станом на 12.30 було 13 поранених, а також убиті (але кількість загиблих не уточнив).

Він підтвердив, що мінометний обстріл вівся з села Весела Гора, яке знаходиться під контролем бойовиків так званої "ЛНР".

"Неідентифіковані терористи обстрілюють не тільки місто, а й гуманітарний коридор, по якому мирні громадяни переходять із ЛНР на нашу територію, щоб переоформити пенсії, зняти з банкоматів гроші й купити хоч якісь продукти", - наголосив Москаль.

"Постраждали мирні мешканці чи військовослужбовці, зараз інформація уточнюємо. До Щастя направлені додаткові медичні служби, а також військові формування та добровольчі батальйони", - повідомив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 26 Вересня 2014 15:43
Не дивно: броньована машина в Луцьку біля театру каталася, справжні герої на бігборди фотографувалися, три автівки теж ще, певно, передвиборчі внески збирали... Праві були москалі, коли казали: Кому война, а кому мать родная.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus