USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Донбасі бойовики обстріляли лікарню

27 Січня 2015 21:16
На Донбасі трапився черговий теракт. Цього разу бандити реактивною артилерією накрили міську лікарню в Світлодарську. Про це інформують наші столичні колеги з ТСН.

Цей населений пункт знаходиться за 20 кілометрів від Дебальцевого та 25 – від Артемівська. Обстріл відбувся близько 15:00. Бойовики випустили ракети з установок "Град". Згідно з даними штабу АТО, кілька снарядів влучили в операційний блок. Є відомості, що загинула медсестра. Про кількість поранених точних даних на цю мить немає. Але відомо, що постраждав персонал, пацієнтів нині евакуюють до Артемівська. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

У Світлодарську розташована найбільша на Донеччині електростанція. Місто підпорядковане Дебальцівській міськраді і нині контролюється Україною.



Нагадаємо, 24 січня, терористи обстріляли житловий район у Маріуполі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus