USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Швеції викинули 8,5 млн доз ковід-вакцини через спад інтересу до вакцинації

14 Лютого 2023 09:42
У Швеції довелося викинути близько 8,5 млн доз вакцини від коронавірусу – приблизно п’яту частину з того, що країна закуповувала для імунізації від Covid-19.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє Sveriges Radio, цитуючи колишнього національного координатора з питань вакцинації Річарда Бегстрьома.

За його словами, головною причиною стало спадання інтересу до ревакцинації після того, як країна пройшла найгірший період епідемії коронавірусу.

«Найбільші об’єми – це дози, до яких люди не виявили інтересу, тобто третіх, четвертих або п’ятих (бустерів). Їх закупили завчасно, і тепер їх довелося утилізувати», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus