USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Швейцарії в результаті сходження лавини загинули 5 лижників

1 Квітня 2018 11:08
П'ять лижників загинули в результаті сходження лавини. Про це повідомляє Швейцарське радіо і телебачення (SRF) з посиланням на поліцію, пише РБК-Україна.

Повідомляється, що інцидент стався в горах вище населеного пункту Фишерталь в регіоні Гомс. За даними видання, на даний момент віднесені лавиною люди не були знайдені.

На пошуки людей був відправлений вертоліт, пошукова операція триває.

Наголошується, що лавина зійшла, коли на схилі були шість лижників. Один з них зміг врятуватися.

Нагадаємо, 26 березня повідомлялося, що у Франції в результаті сходження лавини в комуні Модан загинули дві лижниці. Наголошується, що загинули дві француженки 57 і 58 років, супроводжував їх чоловікові вдалося врятуватися. Під час сходження лавини лижники знаходилися на висоті близько 3 тисяч метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus