USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сільській школі на Волині відремонтують дах майже за мільйон

29 Липня 2019 18:45
До листопада поточного року заплановано капітально відремонтувати шатровий дах загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, що на вулиці Центральній, 56 у селі Шклинь Горохівського району Волинської області.

Відкриті торги оголосив відділ освіти, молоді та спорту Горохівської районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 серпня, а аукціон має розпочатися 16 серпня.

Очікувана вартість ремонту даху становить 981 761 гривню.

Роботи включатимуть розбирання покрівлі, улаштування крокв та вогнезахисту, прокладної пароізоляції, установлення каркасів, улаштування покрівлі, навішування водостічних труб, улаштування підвісних жолобів, монтаж дрібних металоконструкцій, фарбування металевих грат, облицювання стінок вентиляційних каналів, прокладання блискавкозахисту тощо.

Ремонт планують закінчити до 10 листопада цього року. Гарантійний термін експлуатації об’єкту складатиме не менше трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus