USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Сімферополі викрали організатора кримського Євромайдану

9 Березня 2014 12:12
На залізничному вокзалі Сімферополя невстановлені особи викрали лідера Всекримської української ради, керівника кримського Євромайдану Андрія Щекуна. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на юристів Меджлісу кримськотатарського народу, які після отримання цієї інформації вирушили на вокзал.

Зі слів міліціонерів, у лінійному відділі Щекуна зараз немає, його забрали з собою представники «Російської єдності».

Раніше керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив, що на залізничному вокзалі Сімферополя представники так званої «самооборони Криму» незаконно обшукують усіх людей, які поїздами прибувають на півострів. За його словами, поїзди зустрічають кількадесят осіб із пов’язками з написом «Дружинник АР Крым», які проводять огляд речей пасажирів.

Сьогодні Андрій Щекун планував у Сімферополі взяти участь у мітингу, присвяченому 200-річчю Тараса Шевченка. На цій акції українська громада проведе акцію на знак протесту проти війни і окупації Криму.

Останні події на Кримському півострові можуть загрожувати насамперед кримськотатарській та українській громадам автономії. Про це за підсумками свого візиту до Києва і Криму заявила верховний комісар ОБСЄ у справах національних меншин Астрід Торс. Українська громада Криму закликала світову спільноту захистити українську меншину півострова, забезпечити її «вільні права на життя в демократичні правовій країні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
екскурсовод Показати IP 9 Березня 2014 12:44
Нічого, найдеться і відразу в якесь керівне крісло, як булатов, чорновол. Тепер для того щоб керувати спочатку потрібно показати як ти вмієш себе викрадати і все завтра ти міністр! Хочете в керівники? - Зробіть з себе мученика!
дави д Показати IP 9 Березня 2014 12:50
це модно потерятись і потім тебе всі показують герой ой це вічно буде твоитися в країні одні одним будуть доказувати щось а для простих громадян нічого в кращу сторону не міняється
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 13:23
На х... він кому треба "активіст"-ххх...в.САМ СХОВАВСЯ БО БОЇТЬСЯ СПРАВЖНЬОЇ КРИМСЬКОЇ ВЛАДИ А НЕ КИЇВСЬКОЇ ХУНТИ.
Ольга Показати IP 9 Березня 2014 16:49
А цьому що відріжуть - вухо, ніс чи мізинця на лівій нозі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus