USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скандального радника Порошенка проходять обшуки

26 Червня 2019 13:53
У колишнього позаштатного радника експрезидента України Петра Порошенка, кандидата в народні депутати від партії «Європейська солідарність» Юрія Бірюкова проходять обшуки.

Про це повідомляється на офіційному сайті партії, пише Страна.

У політсилі розцінюють це як політичне переслідування. «Обшуки у кандидата в народні депутати від «Європейської Солідарності», відомого волонтера і громадського діяча Юрія Бірюкова, які почалися сьогодні з відверто невмотивованим рішенням суду, партія вважає цинічним політичним тиском і неприхованим переслідуванням з політичних мотивів», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Юрій Бірюков – «один з волонтерів, який з перших днів російської агресії допомагав Збройним силам України». «Його організація «Крила Фенікса» врятувала життя сотням українських військових, забезпечуючи їх бронежилетами і касками. Він ніколи не був матеріально-відповідальною посадовою особою, але його дії припинили корупційні схеми і суттєво поліпшили забезпечення армії, що стала на захист країни. І зараз Юрія Бірюкова намагаються безпідставно звинуватити в зворотному », – пише прес-служба політсили.

Відзначимо, що Бірюков займає 32-й номер (потенційно прохідній – ред.) списку «Європейської солдідарності».

Нагадаємо, що Бірюков займав посаду армійського радника Порошенка з серпня 2014 року. З жовтня 2014 року також обіймав посаду помічника міністра оборони України Степана Полторака. У 2014 році Бірюков отримав Орден «За заслуги» III ступеня (23 серпня 2014 роки) і Орден Богдана Хмельницького III ступеня (4 грудня 2014 року).

З екс-радником Порошенка пов’язана низка скандалів. Нагадаємо, що Бірюкова звинуватили в масштабній афері і створенні секс-бізнесу.

Також повідомляли про те, що міжнародна благодійна організація звинуватила радника Порошенка в крадіжці гуманітарної допомоги на 20 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 26 Червня 2019 17:02
И сразу же начинается визг о преследовании по политическим причинам! А бракованные бронежилеты бойцам за три цены - это, оказывается, не причина?
Запитання Показати IP 26 Червня 2019 22:34
Звідки це чудо з'явилося на сцені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus