USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волонтерів кличуть на роботу в Міноборони

6 Листопада 2014 08:32
Міністр оборони України Степан Полторак прийняв рішення посилити роботу міністерства за рахунок волонтерів. Про це повідомив радник Президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Міністр оборони прийняв рішення посилити роботу міністерства за рахунок залучення професіоналів ззовні. Першою чергоюпрофесіонали будуть розглядатися з числа волонтерів. Необхідні люди в різні департаменти МО. Поки це все, що пов'язано з речовим, продовольчим і медичним забезпеченням», - написав Бірюков.

Бірюков зазначив, що претенденти на вакансії в Міністерстві оборони повинні бути готові до «скромної зарплати фахівця», а також «жертвувати своїм часом на благо Батьківщини».

Всі охочі можуть надсилати своє резюме на електронну адресу [email protected].

«До кінця цього тижня приймаються і розглядаються резюме всіх аплікантів. З них забираються всі ті, хто в явному вигляді не відповідають. Інших запрошують на первинне співбесіду», - зазначив Бірюков.

Він також повідомив, що відібрані кандидати повинні будуть підписати добровільну згоду на проведення перевірки на поліграфі (детекторі брехні).

«Під час цієї перевірки будуть задані три групи питань: 1. На ставлення до корупції і злодійства. 2. На патріотизм до своєї країни. 3. На зв'язку з іноземними громадянами і спецслужбами... Все це потрібно провести і закінчити за один тиждень, так що часу не багато", - зазначив Бірюков.

Нагадаємо, 14 жовтня 2014 року під час представлення у Верховній Раді України Степана Полторака на посаду Міністра оборони Президент України Петро Порошенко зазначив, що до цього часу не налагоджений механізм взаємодії Міноборони з волонтерами.

«Ми будуємо армію з нуля, і допомога волонтерів сьогодні потрібна ще не день, не місяць і не рік», - заявив Президент.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ВІН, «ДИВНИЙ» ВОЛОНТЕР БІЛЯ ВАРШАВСЬКОГО?

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волонтери набагато краще справляються із забезпеченням не тільки добровольчих батальйонів, але й армії, ніж держава.

Під час зборів волонтерів Волині, які організував Ковельський центр допомоги 51 ОМБР, 16 жовтня, йшлося про те, чим займатимуться волонтери, коли закінчиться війна.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Свідок Показати IP 6 Листопада 2014 08:38
На цій гібридній війні Яценюк і Порошенко втримують ще поки владу у своїх руках..... Чимало так званих комбатів нагребли повні кармани грошей..... На Волині, як і в багатьох інших регіонах... колишні гопнікі і невдахи (ніби-то своїми героїчними командіровками в зону АТО) здобули собі популярність і теж гребуть гроші..... І тіко прості люди, бЛ..ть, повинні бути волонтерами і все на халяву.... P.S.: Нехай наш гарнат продасть свої фабрики у Ліпецьку (РФ), які ще досі успішно функціонують... і віддасть ці гроші армії.... Чого люди повинні віддавати останнє?
Кабан до Свідок Показати IP 6 Листопада 2014 08:45
100% підтримую.
Олег Показати IP 6 Листопада 2014 08:44
А для чого в армії кількасот генералів? Скоротити треба генеральські посади з їх багатотисячними зарплатами, доплатами, преміями, компенсаціями і утриманням багатотисячної генеральської свити сраколизників. За ці гроші можна буде найняти батальйон контрактників із зарплатою в 10 тисяч.
Валік Показати IP 6 Листопада 2014 10:30
А чому цікаво не взяти грошей з начальників -корупціонерів які вже роками сидять на посадах і к сьогодні читав їх навпаки хочуть залишити Президент хоче зміни внести в люстраційний закон щоб таких які вже стількии часу "брали -крали " гроші і зараз збагачені залишити на посадах. Ганьба. З таких зараз треба брати, скільки чоловік які пройшл в депутати до ВР задекларували мільйони доларів. Питання -чому вони не можуть зараз дати свої мільйони? ви що як тільки справжня війна -відразу в Австрію і так далі? чому простий люд мае калічитись і захищати державу, в якій ви крали і далі закони не для простих а йдуть багачі у ВР щоб лобіювати свої бізнес -інтереси!
волонтер Показати IP 6 Листопада 2014 11:57
іду працювати в Київ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus