USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Слов'янську на дні озера знайшли тіла сотень терористів

25 Червня 2014 13:13
У Слов'янську Донецької області за час АТО загинуло стільки бойовиків, що вони не знають, куди дівати тіла вбитих, якими переповнені всі морги в місті. Днями була знайдена «братська могила» на дні озера.

Такі новини журналістам повідомив виконувач обов’язків начальника головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін, - повідомляє «Преса України».

«Наші загиблі - це велика втрата, ми схиляємо голови перед загиблими військовослужбовцями нашої держави. З почестями віддаємо їх нашій рідній українській землі. А от у Слов'янську водолаз пішов у воду і побачив в озері кілька сотень трупів терористів. Ось таким ось чином вони ховають тих бойовиків. Це нікому не відомі братські могили, які заповнюються бойовиками з Росії. І які будуть вважатися безвісти зниклими людьми», - сказав Розмазнін

Раніше повідомлялося про переповнені місцеві морги, свіжі могили в лісопосадках, а також масове вивезення «вантажу 200» до Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
11 Показати IP 25 Червня 2014 14:29
а докази цього написаного які ??? фото приміром чи... як все....тіко одні балачки.... Наші хлопці які там на сході теж кажуть, що втрати не такі як пишуть і кажуть та набагато більші і морги переповнені ще з зими...
лучанин Показати IP 25 Червня 2014 17:02
Собакам собача могила.
Як так? Показати IP 25 Червня 2014 17:26
А от у Слов'янську водолаз пішов у воду і побачив в озері кілька сотень трупів терористів - сказав генерал Розмазнін? А чий то водолаз так вільно ниряє по ставках Словянська, який повністю окупований сепаратистами? Невже водолаз Розмазніна? Чи може сепаратистський водолаз? То невже цей сепаратистський водолаз доповів генералу Розмазніну про знайдені сотні трупів своїх же сепаратистів?
Бред сивой кобылы Показати IP 25 Червня 2014 18:06
То я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus