USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У «Слузі народу» пояснили, що означає «охолодження» президента до НАТО

8 Березня 2022 17:30
Партія «Слуга народу» пояснила висловлювання президента Володимира Зеленського в інтервʼю ABC News про «охолодження» до НАТО, а також про готовність обговорювати вимоги Росії, передає Бабель.

Ось коротко про головне.

«Нам треба буде визначитись, яким чином буде врегульовано життя людей на цих територіях [«Л/ДНР»] у межах нашої цілісної держави. Саме про це говорив президент Зеленський, відповідаючи на питання американського журналіста».

НАТО не готовий приймати Україну до себе протягом найближчих щонайменше 15 років, і чітко про це каже. «Ми зараз навіть не маємо підтримки в абсолютно справедливій війні саме від Альянсу – тільки від окремих держав».

Зараз Україні потрібен договір, який може гарантувати нам повну безпеку на той час, поки НАТО не готовий приймати Україну. Він має передбачати конкретні політичні, економічні та військові кроки держав-гарантів безпеки України.

Такими державами-гарантами можуть стати США, Туреччина, держави-сусіди України. Зі свого боку Росія має також юридично зафіксувати, що визнає українську державність і гарантує, що не буде загрожувати нашій державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 8 Березня 2022 18:11
гарантії парашки ?!!!!! нє дєлайтє мнє смєяться
Анонім Показати IP 8 Березня 2022 19:12
почались торги за мир????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus