USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У соцмережах створена група для допомоги Луцькому військовому госпіталю

5 Вересня 2014 08:15
Для активної допомоги та підтримки поранених бійців Луцького госпіталю волентери створили у соцмережі групу Volontery_Hospital_Volyn. Учасники групи займаються покупкою речей для поранених військових. Зокрема, триває збір коштів для апарата МРТ для Луцького військового шпиталю.

«Друзі, волонтери, українці!

Ми - група небайдужих волонтерів вирішили об'єднатися в нашій допомозі Луцькому госпіталю і спільно координувати всю роботу.

Тому ми вирішили зробити окрему сторінку і тут розповідати про наших бійців, про потреби госпіталю, про наших друзів і помічників. І, звичайно, про наші перемоги», - йдеться на сторінці групи.

Усіх, хто хоче долучитися до волонтерської роботи, просять реєструватися у групі, оскільки активісти офіційно співпрацюють з адміністрацією госпіталю і несуть відповідальність за всіх волонтерів.

«Ми будемо раді будь-якій допомозі, але бажано все узгоджувати. щоб не виникало непорозумінь. Речі та продукти, які ми не зможемо освоїти в госпіталі, будуть передані бійцям в АТО, сім'ям загиблих та переселенцям», - йдеться у повідомленні.

Звертатися із питаннями та пропозиціями можна до Nata Tolmachova (тел.: 0667160274, 0975032400) та Svitlana Rejkina (0957913139, 0682939759).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 4 вересня, високоефективні медичні препарати для поранених бійців, які перебувають на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, презентували благодійники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus