USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У соцмережах висміюють передвиборчий «Томос-тур» Порошенка

13 Січня 2019 23:42
Активний старт передвиборної кампанії чинного президента України Петра Порошенка в формі Томос-туру містами країни, який Президент розпочав за кошти платників податків, викликав вкрай іронічну реакцію користувачів соціальних мереж, пише Страна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Томос-тур» на Рівненщині: Порошенко зустрівся лише з «обраними»

"Підкажіть там в АП, що саме час запускати чутки про чудесні зцілення", - пише журналіст В'ячеслав Чечіло, коментуючи красномовне фото, на якому глава світської держави характерним жестом чи не благословляє групу жінок в хустках.
"Коли тобі в Москві сказали розпіарити нову церкву для подальшого об'єднання з УПЦ МП, а ти неправильно зрозумів шефа", - сміється політичний аналітик Дмитро Корнійчук.
"Збірка прототипу першої пасажирської ракети Starship на майданчику SpaceX. Зараз. Китайський літальний апарат висадився на зворотний бік Місяця. Трамп будує стіну. В Україні Томос", - зазначає підприємець Євген Черняк.
"Зі святом, друзі! Хто сьогодні на концерті Петра Томасоносного?" - цікавиться журналіст Олеся Медведєва.
"Не пропустіть, гастролі в Україні вже в січні! Томос Андерс і Петер хворий", - сміється політтехнолог Ігор Тенетко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборець Показати IP 14 Січня 2019 00:15
Німби не вистачає!!! В принципі все іде по плану проекту " Небесний Ієрусалим", який явним стане в 2020 році, але для українців це вже буде пізно, бо їхдоведуть до того стану, що вони не взмозі будуть щось змінити.
Навуходоносор Показати IP 14 Січня 2019 10:46
Ибо сказано, "берегитесь лжепророков, которые приходят к нам в овечьей одежде, а внутри суть волки хищные" (От Матфея, гл.7-15). Часто приходить думка: а чи читають ВОНИ святе письмо? Якщо не читають, то всі їх діяння "от недомыслия" і для Творця всього сущого то буде серйозним аргументом їх виправдати, за умови, що вони у нього прилюдно і на колінах попросять прощення. А якщо читають і після цього продовжують творити беззаконня, то у них одна дорога - в небуття та на вічні муки. Шкода тільки, що і на їх юних нащадків кара небесна впаде, а останні - заручники поведінки своїх батьків. Одне зрозуміло, дорога, якою ВОНИ ідуть, веде не в напрямку добра, совісті і справедливості. Важливо, щоби це зрозуміли люди 31 березня. А то ще одна "шоколадна" п*ятирічка - і від країни може залишитися одна назва.
українець Показати IP 18 Січня 2019 13:08
жити по новому- українці збідніли в 3 рази а педро збагатів в3 рази,але цього мало- треба щоб українці збідніли в 6 раз або вимерли/ті хто не встиг втікти з укр їни по безвізу/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus