USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Томос-тур» на Рівненщині: Порошенко зустрівся лише з «обраними»

11 Січня 2019 15:29
Президент України Петро Порошенко 10 січня з візитом завітав до Здолбунова. У Будинку культури цементників він зустрівся зі спеціально запрошеними і звезеними з районів чиновниками, список яких затвердила Здолбунівська районна державна адміністрація.

Нагадаємо, попередньо планувалось, що 11 січня Петро Порошенко відвідає Луцьк. Проте, як стало відомо 10 січня, візит гаранта з незрозумілих причин відмінили та, попередньо, перенесли на 15 січня. До слова, в рамках підготовки до візиту гаранта голова Волинської ОДА Олександр Савченко підписав розпорядження звезти з усіх районів Волині 160 осіб для зустрічі президента у Волинському облмуздрамтеатрі та 2420 осіб на Театральний майдан Луцька для участі в «святково-обрядовому дійстві».

Як повідомляє ZDOLBUNIV.COM, список «обраних» мали подати в Здолбунівську РДА до 10 години 8 січня. Підготовка заходу, в тому числі збирання списків допущених до зустрічі, була покладена на працівницю адміністрації Марію Орлову.

Президент, який мав прибути в місто 10 січня о 13 годині 16 хвилин, прибув до Здолбунова лише близько 16 години, оскільки затримався у Рівному, де до його приїзду посилено розчищали центральні вулиці, а для забезпечення руху кортежу перекрили дороги та вимкнули світлофори. До слова, користувачі соціальних мереж скаржилися, що приїзд Президента приніс чимало незручностей, та жартували, що потрібно, щоб Порошенко частіше їздив до Рівного, мовляв, тоді їздити місцевими дорогами стане безпечніше.
У Порошенка була закрита зустріч у рівненському драмтеатрі, на яку не впустили навіть журналістів. Згодом він прогулявся центром міста, проте у соцмережах зазначили, що це більше нагадувало похід під конвоєм в оточенні охоронців.
Увесь цей час кілька сотень людей у Здолбунові очікували Порошенка на морозі.

Тим часом у БКЦ пропускали суворо за списками, і більшість тих, хто потрапив за рознарядкою в приміщення, вже були там ще до першої.
Навіщо було зганяти за квотою бюджетників, незрозуміло, пише ZDOLBUNIV.COM.

Щодо безпеки Президента, то коли він нарешті приїхав, – відразу ж пішов до людей. Селфі з дітьми, потиски рук дорослим. То якщо ці люди не становили загрози Порошенку на площі, чим би вони були небезпечні в залі?

Вочевидь, Президент боявся незручних питань, які могли б задати люди не з обраної «масовки».

Наприклад, у Луцьку спеціально до приїзду гаранта у Фейсбуці створили сторінку «Постав запитання президенту 11 січня. Волинь», на якій пропонували усім охочим прийти на Театральний майдан міста Луцька, де мав виступати Петро Порошенко і поставити йому актуальні питання, які турбують кожного. Оскільки візит скасували, на Фейсбук-сторінці опублікували топ-12 найпопулярніших запитань волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ігор Показати IP 11 Січня 2019 15:36
А в Луцьк не приїде????Мав же бути сьогодні чи вже всьо не тра?
Камінь в город Показати IP 11 Січня 2019 15:42
Порошенко вкотре показав, що боїться українців і ця показуха для дебілів, які не можуть кинути ярмо. Соромно за дурнів, які 4 години чекали на такому морозі
Порох Показати IP 11 Січня 2019 15:52
Не буду гастролювати у луцьку. Там самi довбнi
Лучанин Показати IP 11 Січня 2019 16:10
То створював незручності, чи хай частіше приїжджає? Апрєдєлітєсь!
Анонім Показати IP 11 Січня 2019 17:30
з цим томосом таке враження,що ми зараз живемо в середньовіччі, не вистачає тільки індульгенцій. У нас 21століття, це жахливо,що нам нав`язуюють відсталий спосіб життя, відстале мислення, наука відійшла на задній план, в той час,коли в розвинутих державах все навпаки. Олігархічні клани замість розвитку, прогресу, демократії, справедливості, рівних можливостей для всіх, нам пропонують церкву. Ми котимось назад, а не йдемо вперед,хоча й одягнулись у вишиванки.
Ого до Анонім Показати IP 14 Січня 2019 15:07
Ти собі котися вперед. Тебе ніхто не заставляє ходити до церкви. А щоб самозванці МП не розколювали народ, не брехали про неканонічність української церкви, для того повернули Томос. Кожному своє.
порохоботам Показати IP 15 Січня 2019 04:26
Йому ще за це все воздасться по заслугам,бо на такому робити піар -це вжезанадто,З Богом жартувати нікому ще з рук не сходило

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus