USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У справі про вибухи біля автобуса ФК Боруссія затримали росіянина

21 Квітня 2017 10:09
Поліції вдалося затримати ймовірного нападника на автобус футболістів дортмундської "Боруссії". Ним виявився 28-річний чоловік, у якого виявили російське та німецьке громадянство.

Затримував підозрюваного загін спеціального призначення поліції GSG9 зранку п'ятниці, 21 квітня. Спецоперація відбулась у місті Тюбінген, повідомляє DW з посиланням на Spiegel.

Затриманим виявився 28-річний Сергій В. (Sergej W.). Зазначається, що, окрім німецького, він має також російське громадянство.

На підозрюваного поліцію вивела заява одного з банків через підозру в відмиванні грошей.

До нападу на автобус футбольної команди підозрюваного, за даними слідчих, підштовхнули корисливі міркування. Вбивши та поранивши якомога більше гравців команди, він мав намір заробити мільйони, зігравши в тоталізаторі на короткостроковому падінні курсу акцій клубу.

Єдиними постраждалими від нападу став футболіст Марк Бартра та поліцейський.

Таким чином підозри щодо терористичних мотивів злочину, з яких виходило слідство безпосередньо після нападу, не виправдалися.

Нагадаємо, 11 квітня у Дортмунді перед матчем між місцевою "Боруссією" та "Монако" поблизу автобуса пролунав вибух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кастрюлька Показати IP 21 Квітня 2017 10:33
Да русским пофиг кого мочить лишь бабло рубить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus