USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Автомайданівці - в гостях у найвпливовіших регіоналів у Луцьку

1 Лютого 2014 14:44
Вийти зі «злочинного угруповання – Партії регіонів» вимагали учасники луцького Автомайдану від найбільш впливових депутатів облради-регіоналів, які мешкають у Луцьку.

Завітати до найвпливовіших волинських регіоналів, які мешкають у Луцьку, вирішили учасники Автомайдану 1 лютого.

Вирушали учасники акції з Театрального майдану. Перед стартом вони спільно виконали національний гімн України. Автомайданівців закликали поводитися адекватно, без порушень чинного законодавства та правил дорожнього руху.



Цього дня у список автомайданівців потрапили «найсильніші» регіонали – голова облдержадміністрації Борис Клімчук, очільник Партії регіонів на Волині Олександр Башкаленко, заступник голови облради Юрій Лобач, заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк та начальник управління внутрішньої політики облдержадміністрації Андрій Мельник.

Перш за все завітали до обійстя голови облдержадміністрації, який написав заяву про відставку. Бориса Клімчука Автомайданцівці прохали вийти зі злочинної Партії регіонів. Активісти скандували «Клімчук, виходь!» перед зачиненими ворітьми його будинку. Як пояснили активісти, вони прагнуть, аби 23 депутати облради вийшли зі злочинної Партії регіонів та підтримали народ.

«Сьогодні соромно бути у партії, яка віддавала команди вбивати людей. На жаль, сьогодні представники МВС викликають на допити понад 50 активістів опозиції у Луцьку та області», - вважають автомайданівці.

Цього разу господар оселі до активістів не вийшов. На воротах прикріпили листівки з портретом Бориса Клімчука та написом «член партії, яка вбиває людей». Як повідомили автомайданівці, громада приїздитиме до Бориса Клімчука неодноразово, якщо буде потрібно, навіть щодня.



Наступним пунктом у поїздці автомайданівців став будинок по проспекту Відродження, у якому мешкає депутат облради Андрій Мельник. Депутат належить до Партії регіонів, яка, зі слів активістів, має «руки по лікоть в крові». Від Андрія Мельника вимагали вийти з цього «злочинного угруповання». Сусідів депутата закликали проводити з ним розмови та пояснювати, що перебувати у Партії регіонів, коли у Києві вбивають та калічать людей – ганьба. Вигуки «банду – геть!» з балконів підтримали мешканці будинку. Не дочекавшись Андрія Мельника, колона автівок вирушила до багатоповерхівки на вулиці Кравчука, у якій мешкає депутат облради, заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.



Вийти з лав Партії регіонів, «не підтримувати банду Януковича та бути волинянином» закликали Олександра Курилюка луцькі автомайданівці. Активісти нагадали, що той народився у селі Глухи Старовижівського району на Поліссі. Зі слів автомайданівців, які вчора відвідували Стару Вижівку, земляки депутата вимагають від нього вийти з Партії регіонів, злочинного угруповання, яке винне у тому, що п’ять осіб вбили, а сотні – покалічили. Учасники акції повідомили, що у разі, якщо Олександр Курилюк не прислухається до їхніх вимог, Автомайдан цілодобово чергуватиме біля його будинку, зустрічаючи чиновника зранку та ввечері після роботи. Втім, на вигуки «Курилюк, виходь!» із під’їзду будинку ніхто не вийшов.



Після цього автомайданівці вирушили на вулицю Гончара до заступника голови Волиньради, який написав заяву про звільнення, Юрія Лобача. Між активістами та правоохоронцями тут виникло непорозуміння. Так, працівники міліції намагалися завадити автомайданівцям наклеювати листівки та наклейки поруч з дверима під’їзду. Вони пояснювали це тим, що там немає дошки для оголошень. Активісти звернули увагу правоохоронців на чисельні оголошення, наклеєні на стіну. Міліціонери відповіли, що це порушення і вони розшукують тих, хто розміщує оголошення у непристосованих для цього місцях. На вигуки «Лобач, виходь!» з багатоповерхівки ніхто не вийшов, лише один з мешканців з балкону зробив зауваження автомайданцівцям про те, що вони шумлять, а у нього, мовляв, спить дитина.



Останнім пунктом у маршруті автомайданівців стала приватна оселя на вулиці Макарова першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка. Активісти оголосили вимогу волинян до головного регіонала області – вийти зі злочинного угруповання Партії регіонів, яка винна у каліцтві сотень людей та загибелі мітингувальників у Києві.

На вигуки «Башкаленко, виходь» та «банду - геть» з розкішного будинку не вийшов ніхто, тож автомайданівці закликали сусідів переконати його написати заяву про відставку з посади заступника голови облдержадміністрації та Партії регіонів.



Після цього організатори поїздки подякували усім за участь та повідомили, що у майбутньому до таких акцій планують залучити більшу кількість волинян, небайдужих до ситуації в області та країні. Вони збираються зробити усе можливе, щоб члени Партії регіонів розуміли, що їх не сприймають та не підтримують на Волині.

«Я взявся за цю справу, тому що я зрозумів, що проливається кров невинних людей, які вийшли висловити свою мирну позицію. Їх вбивають у Києві, знущаються з них. Я проти цього, тому я тут. Я не боюся утисків від влади чи правоохоронців, тому що стою за справедливість, а за це не потрібно боятися. Учасників Автомайдану збирали через соцмережі та оголошували про створення Автомайдану під час віча. Небайдужі до долі України люди приєдналися до нас і з нами висловлюють свою мирну позицію проти цієї влади», - розповів координатор Автомайдану Сергій Поха.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
123 Показати IP 1 Лютого 2014 14:48
Коли вже цим довбням почнуть машини палити???
мудаку 123 до 123 Показати IP 1 Лютого 2014 15:05
ти перший на черзі
рон до 123 Показати IP 1 Лютого 2014 15:36
Тоді коли тобі в ср..ку наллють смоли розтопленої, а в пащеку топленого жиру.
Антимайдан до 123 Показати IP 1 Лютого 2014 22:04
Скоро почнемо, формуємо базу...
Наталя Камишникова Показати IP 1 Лютого 2014 15:13
Шановні, а Конституцію читати не пробували? Статтю 24, наприклад. І закон про захист персональних даних. Чи ви об Конституцію так само витираєте ноги, як та "банда"? Ефектний, але якийсь підлий засіб - ці ваші польоти над приватним гніздом і приватною територією. Я не тільки про власне територію... Не можна на підлість і беззаконня відповідати тим самим. Бо чим тоді ви відрізнятиметесь від "банди"?
Анонім до Наталя Камишникова Показати IP 1 Лютого 2014 15:30
Ma va la queste sono persone pubbliche tutti i loro dati e riferimenti sono a conoscenza di chiunque; di cosa avete paura? Di chi dimostra pacificamente o di chi picchia selvaggiamente o uccide distorce la giustizia?
вао до Анонім Показати IP 1 Лютого 2014 15:39
Сильно Вумний.??? Write in Ukrainian- the state language of our country.
до аноніма до Анонім Показати IP 1 Лютого 2014 16:18
революція закінчиться і відразу в Італію працювати!!!
Андрій76 до Анонім Показати IP 2 Лютого 2014 02:28
Da dove sei amico?..Che discorso e?..Non abbiamo paura di nessuno e di niente. Soltanto che abbiamo perso pazienza per il nostro governo.Ogni giorno situazione nell"Ucraina pegiorisce.C"e rischio di guerra civile. Che cosa prefferisci?..La pace o guerra?..Dimmi un puo.Secondo me sia meglio la pace,se anche non e stabile per ora...
))) до Наталя Камишникова Показати IP 1 Лютого 2014 15:50
а вони нічим і не відрізняються. тільки нижчим рівнем інтелекту.
партизан Показати IP 1 Лютого 2014 15:37
так ім бобрам зажирілим!
Анонім до партизан Показати IP 1 Лютого 2014 15:51
Зажиріли тіопозиціонери, які дітей на вулицях перестрівають і лякають. Які підкидають в двори труни та портрети з чорними стрічкми та лаються під чужими вікнами. Бо їм бачте-но не підходить що не всі входять до їхнього злочинно-переворотного синдикату. Це дійсно "європейські "методи приходу до влади.?????? як нема мозгів - то послали майдаунів - нехай запікетують, тих хто має думку відмінну від їхньої, послали дуру Москвічку в Епіцентр, то вона хоч так енергію кудись діне. Краще сніг по своїх дворах погребіть пікетувальники х..рові - а то в одних туші в об"єктив не влазять, а інші дистрофіки скурені хоч тріцепси підкачають.
Сергій Показати IP 1 Лютого 2014 15:42
А хто знає, що це за ЗВІЗДА автомайдану так ніжно тримає опозіціонєра в червоному куртяку?
Нормальний до Сергій Показати IP 1 Лютого 2014 22:34
Яка ЗВІЗДА, ота ко***а?
С Показати IP 1 Лютого 2014 15:48
Класне виконання Гімну України на першому фото. Права рука на серці, ліва на яйцях
інга до С Показати IP 1 Лютого 2014 15:53
Де народ мають там і ліву руку тримають:)))
Камишніковій Показати IP 1 Лютого 2014 15:56
Розлючений владою народ має право порушувати закони, які влада не виконує.
Аля Показати IP 1 Лютого 2014 16:13
скільки вже можна, що знову колядувати їздили..Гузе йди додому і забери з собою Майю... Вже противно на все це дивитися, європеці ...
сот Показати IP 1 Лютого 2014 16:22
переходьте до більш кардинальних мір
Фотографу Показати IP 1 Лютого 2014 16:24
Будь ласка в сдуючий раз номери машин -крупніше.
erh Показати IP 1 Лютого 2014 16:35
Цікаво. а куди побіжить гузьок з пащенко коли получать по рогам . або спалять іх машини?Невже вони думають . що ім так все минеться Беззаконня. породжує беззаконня.Хай , ці уроди ще трохи побавляться.
111 Показати IP 1 Лютого 2014 16:37
Бидло майданівське Коли вже господь іх покарае
Волинянка Показати IP 1 Лютого 2014 16:39
Здогадуюсь, що так Гузі відпрацьовують отримані гроші. Від кого? Нехай встановитьСБУ, інакше воно даремно існує.
До Аля Показати IP 1 Лютого 2014 16:45
Народ хто знае чи спить Гусак з тою що Майя
Всезнайко до До Аля Показати IP 1 Лютого 2014 22:07
Може й спить, бо дружина йому вже давно не дає...
Нормальний до Всезнайко Показати IP 1 Лютого 2014 22:35
А не дає, бо якусь заразу підхопив на майдані в Києві та її нагородив...
До 111 Показати IP 1 Лютого 2014 16:47
Господь - пишеться з великої літери. Якщо це про Бога. Якщо про Януковича або Клімчука, то можна і з малої.
До до аля Показати IP 1 Лютого 2014 16:51
А хто ж таке ст***во топтати буде Навіть Гузь не схоче хіба подушкою рило накрие
ТРАК Показати IP 1 Лютого 2014 17:34
Судячи по коментах ригівських холуїв хлопці діють правильно - "бьют врага в его же логове".
Єтвязь Показати IP 1 Лютого 2014 17:38
Тобто коли риги мусорські ловили Гузя під його хатою - то це нормально, а коли прийшли до їх - то це вже неправильно. Де логіка? Коли йдеш з війною в чужий дім - будь готовий, що війна прийде і в твій дім.
Лучанин - Камишніков Показати IP 1 Лютого 2014 17:45
Пані Наталю! Ви справедливо відмітили, що ці автомайданівці нічим не відрізняються від банди. Скільки б шнурочок не вився, а кінчик завжди буде, не виключено, що в руках прокурора!
Карп Показати IP 1 Лютого 2014 18:31
а Карпюка забули відвідати?
Сергій Показати IP 1 Лютого 2014 18:37
Цікаво, якщо схрестити гузьонка з майкою, в дитини перше слово буде не "мама". а "ганьба"?
Анонім Показати IP 1 Лютого 2014 18:43
Коли вже той Гузяра накричиться. Нехай десь піде попрацює. Хто знає де гузь працював, чи що він створив чи виробив за своє життя???
Павло Показати IP 1 Лютого 2014 18:51
Так писали і казали що автомайдан сам по собі, а тут і Гузьок і Бокач?:) То не валайте що і "Правий сектор" сам по собі!:) Це все угрупування "Свободи"! http://ungu.org/?p=11131#more-11131
Борман Показати IP 1 Лютого 2014 18:55
І настав час, і за вами прийшли. Не нервуйте. Так мало бути і так сталось. Не кричить і не лайте Гузя - вас ніхто не почує. Ви приречені.
Анонім до Борман Показати IP 1 Лютого 2014 22:46
не всіх дурних війна забрала
Саша Показати IP 1 Лютого 2014 19:21
а Володю Солоненка бачу вже не перший раз кидають під бронепоїзд, скоро вони з ним будуть маршрути узгоджувати))
Олег Показати IP 1 Лютого 2014 19:21
Партія регіонів майбуть медом намазана. Просять же вийди з партії і працюй далі. Ну і взагалі, чому чиновник боїться вийти зі своєї берлоги до народу???
Хвілолог Показати IP 1 Лютого 2014 19:52
Адекватні люди з ПР розуміють, що ці хлопці з автомайдану позначають точки - а за ними можуть прийти інші хлопці десь о 2-й або 3-й годині ночі... Хлопці з іншої банди можуть прийти до автомайданівців, можуть і до мене. Пора шукати компроміс поки ми не опинились в стані реальної ВІЙНИ. Це все може трапитись одномоментно, дуже швидко....
НЕОН Показати IP 1 Лютого 2014 20:29
Шиза знову рве.
Питання до Хвілолога Показати IP 1 Лютого 2014 20:38
А правда, що в списку мер Романюк. Кажуть, що він працює на Клімчука і робить так, що Клімчук має класні доходи.
Йомайо Показати IP 1 Лютого 2014 20:39
Ха-ха три рази! Курилюк не за тією адресою проживає, лапочки ви наші, опозиційні. Уточніть в адресному бюро шолі)))Окремо дякуємо від жильців нашого будинку за спокійний суботній ранок. І співчуваю тим, кого ви, сонечки наші невгамовні, розбудили суботнім сонним ранком, золотки!
Йомайо Показати IP 1 Лютого 2014 20:43
А, забули, а чому б не попікетувати раннім недільним ранком вельмишановних суддів і прокурорів? Там такі класні фотки будуть - і садиба і ставок і вишневі садки колосяться і собаки великі і злі...І гаражики на три машинки супер-бізнес-класу? Не хочете, лапочки ви наші опозиційні? Бо, знаєте, цуценятка, наші, з ким треба дружити. А раптом у вас, сонечки, вийде дорватися до коритця владного, треба ж кимось справоньки мутити і кришоньку для бізнесочку мати? Що, кицюні, кишка тонка піти справжніх хапуг розбудити рано-вранці?
бляха муха до Йомайо Показати IP 1 Лютого 2014 23:27
а Ви читали в попередніх коментарях? Вони "точки позначають і ніченькою приходять", так що краще викликайте ви з сусідоньками Одинадцяту бригадоньку!
ага Показати IP 1 Лютого 2014 21:28
цім продажним бандюгам треба заборонити співати український гімн.Їх гімн це гімн США,вони падли під гімн України продають її америкосам і ні сорому ні совісті,бакси вже все для них затьмили,подонкі.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2014 23:35
"Вигуки «банду – геть!» з балконів підтримали мешканці будинку" - Хай ще поверещать у вихідний день під балконами - ЇХ ТОДІ ЩЕ Й ВІДРОМ ВОДИ ПІДТРИМАЮТЬ ЗВЕРХУ.
1 Показати IP 1 Лютого 2014 23:39
Ой зеки зеки ви мої довго служили ви мені, довго служили ви мені. Більше служить не будете, під трибунал підете, під трибунал підете. У суд народний під трибунал кожен піде регіонал, кожен піде регіонал!
яніна Показати IP 2 Лютого 2014 00:32
Шановні автомайдауни!!!! Є адреса місця, де до вас вийдуть , відчинять двері та запросять усередину, більше того - вислухають ваші вимоги, зрозуміють та навіть запитають про те, ким ви себе бачите при владі ,( бо ж цікавлять всю вашу зграю , визнайте, саме посади, а нЕ євроінтеграція та решта бла...бла...бла ) _ цЕ місце в с.Ліпіни- ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ - ласкаво запрошує - пікетуйте - вас обовязково почують.
Яніночці до яніна Показати IP 2 Лютого 2014 10:37
Психлікарня в Луцьку, Теремнівська, 98, а в Ліпінах районна лікарня
антимайдан Показати IP 2 Лютого 2014 03:00
Настала пора, коли кожен із нас постав перед вибором часу: До влади пруться старі брехуни, наперсточники й свинопаси! Гвалтують державу й складають до ніг, п’ючи нашу кров, як вампіри, Навколо руiн, обсцикаючи снiг, крокує це стадо до прірви... Нацисти й бандити прийшли на Майдан - Тепер уже вищого класу! Бо вже не шапки, а мільйони крадуть – Народе, Убий пі*арасiв! За те що Вкраїну продали ВОНИ – І всі заповіти Тараса, Привели сюди унiатських попів – Народе! Убий підарасiв! Нацисти знов правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса... Для них ми - раби, вороги, москалi... Народе! Убий пі*арасiв! Тебе не забуде Вкраїна, як ти, звичайний шахтар із Донбасу, Рiшуче візьмеш в своi руки кайло… І вб’єш пі*арасiв! Нема в нас святішої більше мети, чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси - І вбий пі*арасів! Юрко Винничук .
лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 20:19
Чоловіку на першому фото в правому кутку питання - це така мода тепер - під час виконання гімну триматися за серце і за яйця, щоб не вискочили з штанів? А загалом - нещастя, яке побудило малих дітей і загадило вулиці своїм писанням.
Я Показати IP 3 Лютого 2014 10:00
Шибу на ШИБУ
три года спустя Показати IP 4 Вересня 2016 12:50
ни дна др*нь с тех автомуйдановцев не поехала защищать свои достижения и Украину .они дальше ездять по мирных городах и пипикают

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus