USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У справі про забруднення російської нафти затримано чотири людини

7 Травня 2019 18:34
У Росії у справі про постачання забрудненої нафти через нафтопровід «Дружба» затримано чотири людини. Про це повідомив міністр енергетики Російської Федерації Олександр Новак під час засідання уряду країни, пише theБабель.

«Слідство виявило групу компаній, які здійснювали передачу кондиційної нафти з використанням у наднормативній кількості хлорорганічних сполук», — сказав він.

За його словами, матеріали перевірки передані в прокуратуру. Російські слідчі порушили кримінальну справу.

«Чотири людини затримані, за рішенням суду поміщені в СІЗО», — додав Новак.

25 квітня Україна вимушено призупинила транзит російської нафти через її низьку якість. Таку сировину відмовилися приймати в Європейському Союзі, заявили у компанії «Нафтогаз Україна». Перед цим Польща зупинила транзит російської нафти з Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus