USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У США 70% дорослих повністю вакцинувалися проти COVID-19

2 Листопада 2021 17:55
У США 70% дорослого населення повністю вакцинувалися проти COVID-19, а 80% поставили першу дозу вакцини.

Про це заявив координатор Білого дому з коронавірусу Джеффрі Зієнтс, пише ТСН.

Вакцинація дітей віком від 5 до 11 років буде реалізована з 8 листопада за умови, що Центри з контролю та профілактики захворювань також рекомендують вакцину для дітей.

При цьому влада закупила достатню кількість вакцини Pfizer, щоб зробити щеплення всім 28 млн дітей, які мають на це право.

Нагадаємо, що раніше управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США схвалило застосування вакцини проти коронавірусу Pfizer-BioNTech для дітей віком від 5 до 11 років.

Компанія Moderna також може отримати дозвіл на вакцинацію дітей віком від 5 до 11 років. Результати дослідження корпорації показали, що препарат забезпечує імунітет після двох уколів.

Білий дім заявив, що у США достатній запас вакцин, щоб обладнати понад 25 тисяч педіатричних відділень та відділень первинної медичної допомоги, сотні шкільних та громадських медичних клінік, а також десятки тисяч аптек для проведення щеплень.

Раніше повідомлялося, що дитячі дози вакцини проти COVID-19 від американської фармкомпанії Pfizer більш ніж на 90% ефективні для запобігання симптоматичним інфекціям у дітей віком від 5 до 11 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 2 Листопада 2021 19:12
От же тупі америкоси, всі вакцинуються. Зате наших "розумних" полішуків так просто не обдуриш. Білл Гейтс хоче через вакцинацію змінити ДНК баби Горпини із Любешівського району. Гад такий. А от дулю йому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus