USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У США авто в'їхало в натовп протестувальників, 1 людина померла

14 Червня 2021 12:36
У ніч на понеділок в американському місті Міннеаполіс від наїзду авто на протестувальників померла одна людина, ще троє зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція міста у Твіттері.

«О 23:39 транспортний засіб в’їхав у протестувальників на перехресті вулиць Lake Street та Girard. Підозрюваного заарештували та взяли під варту. Трьох людей відвезли до лікарні – один із них у дуже критичному стані», – йдеться в повідомленні.

Згодом правоохоронці оновили інформацію, що одна із постраждалих – жінка – померла внаслідок травм, отриманих від наїзду.

Наразі поліція встановлює мотиви злочину. Підозрюваний проходить медичне обстеження.

Протести відбувалися у зв’язку з нещодавньою стріляниною поліцейських по афроамериканцю Вінстону Сміту, який був убитий під час затримання.

Раніше ми повідомляли, що в штаті Техас автомобіль, який брав участь в гоночному заїзді, в’їхав у натовп глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus