USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У США чоловік застрелив пастора церкви і поранив ще двох людей

4 Січня 2021 09:27
У Техасі (США) молодик, який переховувався від поліції, застрелив пастора церкви, а ще двох людей поранив.

За словами місцевого шерифа, трагедія трапилася в методистській церкві містечка Старвіль, повідомляє OBOZREVATEL.

Пошуки злочинця велися з ночі 2 січня, для його затримання поліцейські використовували дрони і собак.

Крім того, за ним вели автомобільну гонитву поблизу міста Вайнона. Однак копам не вдалося його затримати одразу, і через деякий час пастор зі Старвіля виявив втікача схованим у туалеті церкви вранці 3 січня.

За словами шерифа, йому невідомо, чому стрільця спочатку переслідували, але номерні знаки на його автомобілі були фіктивними. Священник, який виявив свого майбутнього вбивцю, витягнув пістолет і наказав чоловікові зупинитися, але той схопив зброю і почав стріляти з неї. Унаслідок пастор був убитий, друга людина зазнала вогнепального поранення і ще одна була поранена під час падіння.

Після всього, що трапилося, злодій викрав автомобіль пастора і втік на схід штату, перш ніж був заарештований у сусідньому окрузі Гаррісон. Його госпіталізували з вогнепальними пораненнями руки, але незрозуміло, коли саме в нього стріляли. Підозрюваному, найімовірніше, буде висуното звинувачення у вбивстві, за що передбачена смертна кара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus