USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США комунальник застрелив 12 осіб в муніципалітеті

1 Червня 2019 09:29
31 травня 40-річний службовець комунального підприємства Дівейн Креддок відкрив безладний вогонь у приміщенні муніципального центру міста Вірджинія-Біч у США, убивши 12 осіб. Про це з посиланням на телеканал CNN повідомляє Гордон.

Четверо постраждалих перебувають у лікарні.

Нападник загинув у перестрілці з поліцією, встигнувши поранити одного з офіцерів, розповів начальник поліції міста Джеймс Сервера.

За словами джерела телеканала, на місці інциденту поліція виявила пістолет і рушницю, які, імовірно, було використано під час стрільби. Припускають, що стрілець придбав вогнепальну зброю на законних підставах.

Віце-мер Вірджинія-Біч Джеймс Вуд повідомив, що за законами штату дозволено проносити зброю в громадські будівлі, за винятком шкіл і судів.

Мотиви Креддока з'ясовують слідчі, на місці інциденту працює ФБР.

Це найбільше масове вбивство у США у 2019 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 1 Червня 2019 09:33
Багато в нас бажаючих легалізувати обіг зброї?
Правдоруб до ! Показати IP 1 Червня 2019 10:35
Якби у когось з жертв була зброя, цього не сталось!
! до Правдоруб Показати IP 1 Червня 2019 12:22
Там у США для всіх вільне володіння зброєю, для всіх. І ЩО, ПОМОГОЛО !??
Навуходоносор Показати IP 1 Червня 2019 11:56
У желающего применить оружие шансов на убийство всегда на порядок больше, чем у жертвы. Таковы законы этого беспощадного "стрелкового" жанра. Так что "доказательство" "Правдоруба" в пользу легализации оружия - убийственно невежественно. Надо отдавать себе отчет, что после легализации ношения нарезного оружия современный бандитизм покажется всем детской игрой в песочнице.
! до Навуходоносор Показати IP 1 Червня 2019 13:25
Як не дивно, я з цим повністю згоден.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus