USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У США кількість жертв снігової бурі зросла до 63 осіб

28 Грудня 2022 08:54
Через зимовий циклон, який охопив більшу частину Сполучених Штатів, станом на 27 грудня загинуло щонайменше 63 особи.

Про це йдеться в повідомленні телеканалу NBC News із посиланням на офіційні звіти представників влади у США.

«Число загиблих у результаті масштабного зимового циклону в США у вівторок зросло до 63 людей, у той час як рекордно потужний снігопад заблокував дороги, перешкоджаючи рятувальним операціям», - зауважується в повідомленні.

Лише напередодні влада підтвердила загибель 37 людей. Після цього надходили нові повідомлення про знайдених жертв внаслідок негоди.

У вівторок, 27 грудня, мер міста Баффало (штат Нью-Йорк) Байрон Браун офіційно підтвердив ще сім нових смертельних випадків. Він зауважив, що останній шторм, очевидно, був «гіршим за все, що місто бачило впродовж останніх 50 років».

Він закликав громадян не полишати своїх домівок без потреби та не намагатися їхати власним транспортом по заметах.

«Нам потрібно, щоби люди продовжували зберігати терпіння, уникати виїзду на дороги сьогодні, і як тільки ми зможемо, ми скасуємо заборону на користування транспортом у місті Баффало», - сказав Браун.

Нагадаємо, з минулої п’ятниці велика частина Сполучених Штатів опинилася в умовах сурового зимового шторму, який приніс потужні вітри, снігопади, а також морози, які подекуди сягали температур нижче 40 градусів за Цельсієм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus