USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидат в президенти США після виборів постане перед судом

7 Травня 2016 11:03
Після виборів кандидат у президенти США, мільярдер Дональд Трамп постане перед судом у справі про Trump University. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на
Associated Press.

Зазначено, що на Трампа, а також щодо його нині закритого Trump University, що навчав роботі з нерухомістю, подали позов студенти, які вважають себе обдуреними.

На думку студентів, університет давав

"обіцянки навчити секретів успіху в галузі нерухомості ", які не були виконані. Претензії, зокрема, полягають у тому, що університет

"мотивував студентів купувати все більше ", однак семінари та уроки, плата за які становила до 35 тисяч доларів, не мали обіцяної цінності і були схожі на рекламу.

У позові йдеться про те, що заклад обіцяв, що найуспішніші студенти зможуть заробляти десятки тисяч доларів після навчання.

Адвокат зазначив, що Трамп постане перед судом у якості свідка захисту. Засідання призначено на 28 листопада, тобто мільярдер може постати перед судом вже будучи президентом.

Сам Трамп каже, що він не може бути особисто відповідальний перед позивачами, оскільки не займався щоденними операціями університету, хоча і підбирав інструкторів.

Нагадаємо, Дональд Трамп став єдиним кандидатом в президенти США від Республіканської партії. Це пов'язано з тим, що республіканець Джон Кейсик має намір оголосити про припинення участі в президентській гонці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ху Показати IP 8 Травня 2016 00:54
Если Трамп миллиардер - значит он пример для подражания?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus