USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США медики з COVID-19-вакциною застрягли в заторі і робили щеплення водіям

28 Січня 2021 20:50
Медичні працівники в американському штаті Орегон застрягли з партією вакцин від коронавірусу і вирішили пропонувати її іншим водіям, побоюючись, що препарат стане непридатним без відповідних умов зберігання.

Як повідомляє Європейська правда, про це пише The New York Times.

Медичні працівники направлялись до місця вакцинації, коли потрапили в заметіль. Вакцини повинні були бути доставлені на відстань приблизно 50 кілометрів, поїздка зазвичай займає 45 хвилин.

Але медики простояли в заторі декілька годин, і оскільки дорогу попереду них блокував трактор, вони думали, що пройде ще багато часу, перш ніж вони зможуть продовжити рух.

Тому вони ходили між машинами, які також застрягли в снігу, і питали водіїв, чи хочуть вони зробити щеплення.

«Один з них був такий щасливий, що тут же зняв сорочку», – сказав виданню директор служби охорони здоров’я.

Більшість водіїв сміялися і ввічливо відмовилися, навіть після того, як директор сказав, що професіонали готові допомогти з вакцинацією.

«Звичайно, це теж була дивна розмова. Уявіть, що ви застрягли в хуртовині, і незнайомець питає, чи не хочете ви зробити укол в руку», – розповів він.

Проте були використані всі дози вакцини, які були у медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
заздрю Показати IP 28 Січня 2021 21:20
Проте були використані всі дози вакцини,,, Аж шість доз вкололи отото да. ,,, Цікаво стало знайти першоджерело. Європейська правда дурить людей, нема за тим посиланням на новий йорк таймс нічого. Тута є https://www.newser.com/story/301852/snow-stranded-them-then-an-impromptu-vaccine-clinic.html а у NYT нема. Нам би так, став посеред дороги десь у Зміїнці, підбігають роблять щеплення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus