USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У США померла ще одна «дівчина Бонда»

4 Січня 2021 11:27
Виконавиця ролі дівчини британського суперагента 007 в чотирнадцятому фільмі бондіани «Вид на вбивство» Таня Робертс померла у своєму будинку в Лос-Анджелесі у віці 65 років.

Її смерть не пов'язують з COVID-19, передає Укрінформ із посиланням наTMZ.

Як повідомляється, Робертс повернулася додому з прогулянки зі своїми собаками, і через деякий час її вже забрала карета швидкої допомоги.

У лікарні її підключили до апарата штучного дихання, але незабаром після цього актриса померла.

Найвідомішими ролями Тані Робертс стала дівчина Бонда під назвою Стейсі Саттон у фільмі «Вид на вбивство» (1985), а також роль у фінальному сезоні телесеріалу «Ангели Чарлі» і виконання ролі Мідж Пінсіотті в американському серіалі «Шоу 70-х», в якому також знімалися Міла Куніс і Ештон Кутчер.

Як повідомлялося раніше, у віці 76 років померла акторка Маргарет Нолан, відома за роллю у фільмі про Джеймса Бонда Голдфінгер 1964 року. У Великій Британії померла актриса Діана Рігг, яка зіграла єдину дівчину Бонда, на якій той в результаті одружився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus