USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знаменита актриса, яка зіграла «дівчину Бонда», виявилася живою

5 Січня 2021 08:59
Представники американської актриси і моделі Тані Робертс, яка виконала роль дівчини Джеймса Бонда у фільмі «Вид на вбивство», спростували її смерть.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Associated Press.

Представник актриси заявив, що оголошена померлою кінозірка станом на 10:00 ранку в понеділок, 4 січня, (20:00 за Києвом) знаходиться у важкому стані, але жива.

Нагадаємо, раніше портал TMZ із посиланням на представника актриси повідомив, що напередодні Різдва Робертс вирушила на прогулянку зі своїми собаками. Повернувшись, вона впала і отримала важку травму. Після цього жінку госпіталізували, в лікарні її підключили до апарату штучного дихання.

Таня Робертс отримала широку популярність завдяки ролі у фільмі «Вид на вбивство» 1985 року, де її партнером і виконавцем головної ролі був Роджер Мур. Також актриса знімалася в таких картинах, як «Шина – королева джунглів», «Повелитель звірів» і «Майже вагітна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus